Νιωθω την αναγκη να πω..
Συχνα νιωθω οτι ειμαι εξω απο αυτο τον κοσμο. Οτι ειμαι σε ενα μερος ειμαι με ανθρωπους και ομως ειναι σαν ολα αυτα να γινονται εξω απο μενα..να μην μπορω να τα αγγιξω. Σαν κατι να με κλωτσαει μακρια απο τον κοσμο που φτιαχνουν οι αλλοι μεταξυ τους. Σαν το να κανεις μια σκεψη μαζι με καποιον η να ανταλλαξεις μια αληθινη κουβεντα να ειναι το πιο δυσκολο και μακρινο πραγμα..αλλα και το πιο ομορφο ταυτοχρονα. πολλες φορες ειναι σαν να τα βλεπω σε μια οθονη που παιζει καπου μακρια.
Κι εγω στην ακρη μου να σκεφτομαι τα δικα μου..Και να μην μπορω να σπασω αυτο το φραγμα στο μυαλο μου και επιτελους να αρχισω να μιλαω..να εκφραζομαι και να δειχνω..
Και σκεφτομαι πως ειμαι ενας ανθρωπος διαφορετικος..
Πως? Πως θα λυσω το στομα μου επιτελους απο τα φιμωτρα που μου φοραω? Και θα αρχισω να αισθανομαι ?
Πως θα μπορεσω να βρω εκεινα τα πλασματα που μου μοιαζουν? η που μπορω να ζησω μαζι τους?
Βαρεθηκα τις τυπικες κουβεντες και τις γκρινιες, την απαισιοδοξια...Οχι των αλλων. τη δικη μου. Αυτη που την ακουω καθε μερα μεσα στο κεφαλι μου και δεν μπορω να την αποφυγω, ουτε να τη σωπασω..ουτε να της πω κατι ομορφο για να ηρεμησει..
Ευχομαι να μερα με τη μερα να κερδιζετε μια ομορφη στιγμη ακομα..και νομιζω καμια φορα πως το οτι τιποτα δε μας ανηκει μας κανει να θελουμε να τα μοιραζομαστε ολα...