Originally Posted by
aggelos11
Το ξερω οτι δεν μπορειτε να κανετε τιποτα εσεις που το διαβαζετε αλλα απλα ηθελα να πω καπου αυτο που με τρωει.Φετος ξεκιναω την σχολη που χα παρατησει εδω κι δυο χρονια λογω της ocd κι εχω αρκετο αγχος.Εχω αγχος για το αν θα τα καταφερω στα μαθηματα,αγχος για το αν θα καταφερω να αντιμετωπισω τους ψυχαναγκασμους επαναληψης στην πανεπιστιμιακη υλη η ξανακυλησω εξαιτειας τους και πιο πολυ αγχος για νεες παρεες.Τα δυο προηγουμενα χρονια που πατησα μονο στις αρχες των μαθηματων,απογοητευτηκα πολυ γρηγορα απο το ολο κλιμα.Γενικα τα παιδια στο αμφιθεατρο δεν πολυμιλαγαν μεταξυ τους κι επιανες δυσκολα κουβεντα σε καποιον.Ειμαι κι εγω απο την φυση μου αντικοινωνικος πολλες φορες κι μου ναι δυσκολο να σκεφτω το πως να ξεκινησω κι να κρατησω μια κουβεντουλα με καποιον αλλον.Η αληθεια ειναι οτι κιολας ψιλοβαριεμαι να μιλαω για τα συνηθισμενα οπως τι κανεις με την σχολη η ποια γκομενα σε παρατησε η ποια θεωρια ανεπτυξε ο μαρξενγκελςμπακουνοτροτσκ ι,γιατι πραγματικα οταν εχεις περασει απο την κολαση μιας ψυχικης ασθενειας,ολα αυτα σου φαινονται καπως μικρα(κοινως,γερνας πριν την ωρα σου,οπως το βλεπω εγω).Ισως ειναι κι ενα αισθημα ψιλοαπογοητευσης απο και αμυνας προς τους αλλους ανθρωπους.(Απο οτι φαινεται δινω μονος τις απαντησεις στα προβληματα μου..χεχε).Δεν ξερω,το μονο που ξερω ειναι πως με καποιον τροπο θελω να γινω μελος μιας μεγαλης παρεας,να βγαινω μαζι τους,να πηγαινω σε παρτυ,να γυρναω σε ολα τα μερη της αθηνας,να διαβαζω μαζι με αλλα ατομα κι να συνεργαζομαι σε εργασιες κι γενικως να κανω οτι κανει καθε παιδι της ηλικιας μου που χαιρεται τα νιατα του.Θα μου αρεσε αν εβρισκα μια παρεα να χε μεσα και κοπελες γιατι μου χει μεινει παραπονο απο την εφηβεια μου,που εβλεπα αλλες παρεες με αγορια και κοπελες μεσα και μεις ημασταν 5 μαντραχαλοι που πηγαιναμε απο πλατεια σε πλατεια.Δεν μπορει η ικανοτητα για γνωριμιες να τελειωνει στο λυκειο ρε παιδια.Η ετσι ειναι γενικως τα πραγματα η η ενεργοποιηση της ocd προξενησε βλαβες στον εγκεφαλο μου,που σχετιζονται και με τις κοινωνικες ικανοτητες εκτος απο τις γνωστικες.Τεσπα ευχαριστω που το ειδατε:)