Δεν ξερω τι κανω - βαρεθηκα
Χαίρεται. Θα προσπαθήσω να μη γράψω πάρα πολλά και βαρεθείτε. Το πρόβλημά μου είναι ότι βαριέμαι τα πάντα. Ψάχνω συνέχεια για νέα πράματα που θα με ενθουσιάσουν. Έχω αλλάξει αρκετές δουλειές γιατί βαριέμαι, αρκετές σπουδές, χώρες κτλ. Μέχρι τα 12 μου περίπου που οι γονείς μου ήταν πάνω απτό κεφάλι μου με το σχολείο τα πήγαινα σε όλα καλά. Από τότε που σταμάτησε η επίβλεψη έχω αγχωθεί. Δεν ξέρω τί μαρέσει να κάνω, δεν έχω χόμπυ, και ότι σπούδασα ή όπου εργάστηκα το βαρέθηκα. Συγκεντρωνομαι μονο σε πράματα που μαρεσουν. Τη μια μέρα μπορεί να θέλω να κάνω πχ μεταπτυχιακο, την αλλη θα θελω να παω φωτογραφια. Επίσης είμαι συνέχεια αφηρημένη και αναβάλλω τα πάντα. Και όταν λέω αφηρημένη δεν εννοώ απλά στον κόσμο μου...Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τα πολύ απλά πράματα στη δουλειά μου. Έχουμε ενα doc στη δουλειά, απο όπου κανουμε paste τα comments στο excel. Ε, ακόμα και αυτό το κάνω λάθος. 3 μέρες παλεύω να βάλω σωστά τα σχόλια στις στήλες και πάλι δεν τα καταφέρνω... Έτσι είμαι σε όλες τις δουλειες που εχω κανει. Κάνω άπειρες απροσεξίες και νιώθω ντιπ χαζή. Έχω κάνει χρόνια ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεια αλλα περαν του οτι ειμαι αγχωτική δεν μου κάνανε καποια διαγνωση. Αλλα όλο αυτο το έχω απο μικρη και επηρεαζει πολυ τη ζωη μου. :confused: