Μια ιστορια αγαπης. Μετά?
Ας πουμε οτι ηταν ενα αγορι και ενα κοριτσι. Ηταν συμφοιτητες αλλα γνωριστηκαν πολυ αργα στο τελευταιο ετος. Στην αρχη το αγορι ενιωσε ενα απλο ενδιαφερον για αυτην χωρις κατι το ιδιαιτερο. Αλλα οσο περνουσε ο καιρος τοσο περισσοτερο ηθελε να ειναι μαζι της, να τη βλεπει, να της μιλαει, να χαμογελανε, να κανουν αστεια. Ωσπου ητν ερωτευτηκε πραγματικα και δε μπορουσε πλεον να ελεγξει τα συναισθηματα του. Ηξερε πως δεν επρεπε να συνεχισει γιατι σε λιγο θα χωριζαν εμεναν μακρια ο ενας στη μια ακρη της Ελλαδας κι ο αλλος στην αλλη. Κι ομως δε μπορουσε να σταματησει να τη σκεφτεται. Το αγορι δεν ξερει ακομα και τωρα τι θα πει αγαπη η πραγματικος ερωτας αλλα αν το ρωτουσε κανεις θα ελεγε οτι αγαπη ηταν αυτο που ενιωθε για εκεινη οτι πιο κοντα στο πραγματικο ερωτα. Αλλα οι συνθηκες δεν τους επετρεψαν να ειναι μαζι. Προσπαθησαν αλλα δεν μπορεσαν να ειναι μαζι. Της εξεφρασε τα συναισθηματα του αλλα η αποσταση ηταν ο χειροτερος εχθρος. Το κοριτσι δεν αρνηθηκε ουτε και δεχτηκε κατι του ειπε απλα οτι τα πραγματα μεταξυ τους ειναι δυσκολα θα μεινουν μακρια αλλα ισως καποια στιγμη συμβει ακτι και μπορεσουν να ειναι μαζι. Το αγορι πιστευει οτι το κοριτσι εχει αισθηματα για εκεινον η θελει να πιστευει... Τωρα πια χωρισαν πηγαν ο καθενας στο σπιτι του, αλλα το αγορι δεν μπορει να τη ξεχασει. Τη σκεφτεται συνεχεια, δεν εχει ματια για αλλη κοπελα, θλιβρετε απιστευτα οταν αναλογιζετε ποσα ηθελε να της πει για κεινον και δε θα της τα πει ποτε,ποσα θα ηθελε να μαθει για εκεινον αλλα δε θα τα μαθει ποτε, ποσες συζητησεις θα ηθελε να κανουν κι ομως δε θα τις κανουν ποτε. Αλλα περισσοτερο το τρελαινει η σκεψη οτι ισως δεν την ξαναδει ποτε απο κοντα... Οι φιλοι του του λενε οτι η ζωη ειναι πολυ μεγαλη και ποτε δεν ξερει κανεις τι γινεται αλλα το αγορι δεν θελει να ακουει τετοιες δικαιολογιες. Προσπαθησε πολλες φορες να την ξεπερασει αλλα δεν τα καταφερε. Μαλλον θα ειναι ο ανεκπληρωτος ερωτας της ζωης του, οερωτας που παντα σκεφτεσαι με μια αισθηση νοσταλγιας και απραγματοποιητου. Ο ερωτας που καποιες φορες αφηνει ανεξιτηλα σημαδια στη ζωη ενος ανθρωπου. Δεν ξερει τι κανει το κοριτσι αν σκεφτεται τα ιδια η οχι εχει σταματησει να της τηλεφωνει και οταν τον παιρνει εκεινη της λςςι τα απολυτως τυπικα. Το αγορι προσπαθει να συνεχισει την υποτιθεμενη ζωη του κουβαλωντας παντα αυτη τη γλυκια και αξεπεραστη αναμνηση. Αλλα και παλι δεν μπορει να την ξεχασει. Ισως δεν ηταν γραφτο να συμβει κατι τετοιο. ΤΙ θα επρεπε να κανει αυτο το αγορι?
ΥΓ. Το αγορι ειμαι εγω. Μη με ρωτησετε γιατι εγραψα αυτην την ιστορια οπως την εγραψα. Ουτε εγω ξερω, ισως να ηθελα να τη μοιραστω με καποιον. Με συγχωρειτε για τον υπερβολικο συναισθηματισμο αλλα ετσι νιωθω...μπορειτε να με κραξετε αν θελετε δε θα σας παρεξηγησω. Συγνωμη για το μεγαλο μου ποστ. Ευχαριστω για το χρονο σας