ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Γεια σας παλι εδω 2 μηνες μετα το χαμο του συντροφου μου.Τιποτα δεν εχει αλλαξει ο κομπος στο στομαχι ιδιος το κενο μεσα μου ολο και μεγαλωνει το μυαλο δεν εχει σταματησει να τον σκεφτεται ουτε λεπτο το σωμα δε ζητα τροφη η καρδια χτυπα γρηγορα ο υπνος δε κλεινει τα ματια μου.Ειναι αβασταχτο αυτο που νοιωθω δεν προκειται ποτε να το ξεπερασω.Το ξερω δεν μπορω να κανω κατι αλλα ειναι τοσο σκληρο που νοιωθω οτι βρισκομαι και γω σε μια αβυσσο που με καταπινει.Κοιταζω στον καθρεφτη και νομιζω οτι ετσι θα ημουν σε 10 χρονια τουλαχιστον.Ειναι απιστευτο πως ο πονος αλλαζει τον ανθρωπο.Εχω διαβασει απειρα αυτες τις μερες ολα τα σαιτ ψυχολογιας του πενθους αναγνωριζω πραγματα που διαβαζω μ αυτο που μου συμβαινει αλλα αυτο δε με ανακουφιζει καθολου.Καθε μερα που περνα ειναι και πιο δυσκολη οποιος αγαπησε βαθεια δε θα πονεσει ρηχα αρα θα ποναω για παντα.Η ζωη κολησε δεν εχει κανενα λογο να παει παρακατω.Φιλοι και συγγενεις με παροτρηνουν να ξυπνησω λεει και να προχωρησω .Δεν μπορω απλα δε γινεται τωρα.Εχω διαβασει ιστοριες γυναικων με μικρα παιδια που εμειναν μονες και ειναι πιο ενθαρυντικες.Τα δικα μου παιδια ειναι μεγαλα δεν εχουν τακτοποιηθει βεβαια με χρειαζονται αλλα εχουν και τις ζωες τους.Ετσι η μοναξια ειναι πληγη που μεγαλωνει καθε μερα.Δεν ξερω γιατι γραφω μπορει να με διαβασετε μπορει και οχι ετσι ομως λεω αυτα που θελω να πω και λιγο ανακουφιζομαι.Ποτε κανενας δεν ειναι ετοιμος για τη στιγμη του θανατου και ευχομαι κανενας ανθρωπος οσο ειναι δυνατον να μη νοιωσει ποτε τοσο πονο ποτε.Ξερω θα μου πειτε υπαρχουν και χειροτερα και συμφωνω αλλα δεν μπορω να φανταστω ποσο χειροτερος ειναι ο πονος.Αυτες τις μερες εχει περασει απ το μυαλο μου ολη η ζωη μας λεπτο λεπτο και σταματα 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ αυτο ηταν το τελος μιας χαρουμενης ευτυχισμενης ζωης.Τωρα πρεπει να πληρωσω το τιμημα!!!