Originally Posted by
minaspap
Σταυρο 29 γινομαι με το καλο σε 2 μηνες. Ο τωρινος ψυχιατρος μου ειναι αυτος που με εσωσε κυριολεκτικα γιατι με εβαλε και εκανα ειδικο τεστ dna το οποιο γινεται μονο σε ενα εργαστηριο στην αλεξανδρουπολη. Μου πηρε αιμα και το εστειλε σε αυτο το κεντρο γεννετικης, συμφωνα λοιπον με την εξεταση αυτη(ειμαι μια σπανια περιπτωση), εχω ενα λανθασμενο γονιδιο το οποιο μεταβολιζει γρηγορα τα SSRI's και τα αποβαλει ο οργανισμος μου στο πι και φι. Κανενα SSRi δεν με επιανε, μονο παρενεργειες ειχα τοσο χρονια...δυστυχως κανενας προηγουμενος ψυχιατρος δεν μπηκε καν στον κοπο να μου προτεινει αυτο το τεστ και απο τα 22 μου χαπακωνομουν τσαμπα κ βερεσε! Μονο στα αντιψυχωτικα δειχνει ανταποκριση αυτο το γονιδιο(συμφωνα με το τεστ, μπορουν να με βοηθησουν σε χαμηλη δοσολογια) και ηδη με την καταθλιψη και τις κρισεις πανικου ειμαι καλυτερα εδω και κανα 6μηνο, μονο η νοσοφοβια παραμενει...κανω επισης και ψυχαναλυση μια φορα τη βδομαδα. Πηγα σημερα σε ειδικο παθολογο να με δει, του ειπα οτι φοβαμαι λογο νοσοφοβιας και οτι νομιζω οτι εχω καρκινο...εκεινος με εξετασε μου ειδε και το λαιμο και μου ειπε πως εχω μια μικρη φλεγμονη στη δεξια πλευρα αλλα το περιεργο ειναι οτι δεν με ψηλαφησε στο σημειο που ποναω και δεν ξερω γιατι. Μου εγραψε ενα αντιφλεγμονωδες να το παρω για 5 μερες, το εχω ηδη αρχισει αλλα ο πονος παραμενει το ιδιο και ο φοβος οτι ο γιατρος εχει κανει μαλλον λαθος διαγνωση και ηδη ψαχνωμαι να παω και σε αλλον!