Καλησπέρα,
Είμαι 14 χρονών και πάω 3η γυμνασίου... Μου αρέσει κάποιος ο οποίος πάει δευτέρα λυκείου όμως ουσιαστικά έχουμε ακριβώς ένα χρόνο και 6 μήνες διαφορά <3
Εγώ ζω στην πόλη και εκείνος είναι από το χωριό. Στο χωριό πηγαίνω αρκετά συχνά, επομένως τον βλεπόμαστε αρκετά συχνά! Επίσης επειδή στο χωριό δεν έχει Λύκειο έρχεται σε ένα Λύκειο το οποίο είναι λίγο πιο έξω από την πόλη και μετά το σχόλασμα τον πετυχαίνω αρκετά συχνά σε καφετέριες...
Είναι όμορφος, γυμνασμένος, με μπλε μάτια :rolleyes: :D , με ένα υπέροχο χαμόγελο αλλά δεν είναι κ πολύ ψηλός... Έχουμε πάνω κάτω το ίδιο ύψος (περίπου 1,63 είμαι εγώ εκείνος μάλλον είναι 1.65 άντε 1,66)! Δεν κολλάω σε αυτό όμως, από ότι έχω μάθει έχει πολύ χάλια χαρακτήρα... Ψωνισμένος, εγωιστής και ΜΑΛΑΚΑΣ... Το τελευταίο το συμπέρανα μόνη μου... καθώς η αδερφή της κολλητής μου που πηγαίνουν στο ίδιο Λύκειο μου είπε ότι της είχε πει ότι δεν θα είχε κανένα κόλλημα να μέθαγε κάποια προκειμένου να την ρίξει στο κρεβάτι.. :( :confused: Παρόλα αυτά που έχω μάθει εγώ παραμένω στο κόλλημα μου! Μου αρέσει πολύ... και επίσης είναι και το πρώτο αγόρι που κοίταξα μετά από την τεράστια απογοήτευση που πέρασα το περασμένο καλοκαίρι...
Να σας εξηγήσω λίγο πως έχει η κατάσταση... Όλο το καλοκαίρι δεν έχει γίνει τίποτα... Από την αρχή του καλοκαιριού το μόνο που γίνεται είναι να κοιταζόμαστε συνέχεια και να βρισκόμαστε 'τυχαία' μαζί παντού... και εκεί κολλάω τώρα εγώ... Δεν είναι από τους τύπους που ντρέπονται...αλλά και από την άλλη γτ ασχολείται? δν μπορεί να είναι τυχαία όλα... και όταν κατεβαίνει στην πόλη και με βλέπει κολλάμε τα βλέμματα μας... αλλά μόνο αυτό... τπτ άλλο.
Επίσης αυτός στο χωριό κάθε βράδυ κατεβαίνει με την μηχανή... και όταν περνούσε από δίπλα μου με κοιτούσε, ακόμα και αφού είχε περάσει γυρνούσε και κοιτούσε καρφωνόταν... Είμαι σίγουρη για αυτό!
Και ακόμα πέρυσι το καλοκαίρι( που γινόταν και ότι γινόταν με εκείνον που με απογοήτευσε όσο άλλος άνθρωπος κανένας δεν έχει...) είχαμε βρεθεί σε ένα γάμο και καθόμασταν ακριβώς απέναντι και ενώ δεν γνωριζόμασταν καρφωθήκαμε ο ένας πάνω στον άλλο... δεν βγάλαμε λέξη... όμως τα μάτια ήταν σε επικοινωνία όλο το βράδυ...
Με έχει μπερδέψει... Και από την μία σκέφτομαι ότι μπορώ να κάνω εγώ πρώτη κίνηση και από την αντίδραση του να καταλάβω τι νοιώθει και τι θέλει... αλλά από την άλλη αυτό είναι αδύνατο... πάντα περιμένω και θέλω να γίνει από τον άλλο η πρώτη κίνηση...
εσείς τι νομίζεται?