Περνάει ποτέ αυτός ο φόβος;;
καλημέρα σε όλους. Τα εχουμε ξαναπει με πολλους απο σας. υπαρχουν στιγμές που νιωθω καλύτερα και σας αφήνω πράγμα που φανταζομαι που κανετε και εσείς αλλα όταν σας ξαναβρίσκω ειναι μια παρηγορια.
Ειμαι νοσοφοβικη. Νομιζω παντα ήμουν ή μαλλον για να το πω σωστά ήμουν αγχωδης. παντα το μυαλο μου ηταν στην επομενη κινηση και οχι στο τωρα.
Τελευταια με έχει πιασει παλι νοσοφοβια, ισως γιατι πρεπει να κανω μια επεμβαση για κυστεις στις ωοθηκες και δεν θελω να το σκεφτομαι και το μυαλο μου παει αλλου. πχ προχθες με γρατζουνισε-δαγκωσε (δεν θυμαμαι) ενα αδεσποτο γατι (οχι βεβαια στα καλα καθουμενα) και ξεσηκωσα ολον τον κρατικο μηχανισμο για να επιβεβαιωσει οτι δεν υπαρχει κρουσμα λυσσας στην αττικη και ιδιαιτερα στο κεντρο της. καταλαβαινετε φανταζομαι.
καθε πρωι ξυπναω με ταχυκαρδια και με πολύ κακή διάθεση. Ο νευρολογος μου εγραψε σεντρακ 2 την ημερα με λαντοζ. ειπα να ξεκινησω τα σεντρακ για να ηρεμησω αλλα δεν βλεπω προκοπη οποτε απο την προηγουμενη πεμπτη ξεκινησα και τα λαντοζ.
Ειναι ωρες που αγγιζω την απελπισια. γενικα ειμαι ενας κοινωνικος και χαρουμενος ανθρωπος και εχω γινει μονοχνωτη και κουραστικη ακομα και για τον εαυτό μου. για να μην μιλησω για αυτον τον μόνιμο "κομπο" στο στομαχι που νιωθω λες και κατι θα συμβει...
αραγε γλυτωνουμε ποτε απο αυτό τον φόβο;