Ξέρει κανείς να μου προτείνει κανέναν εκτός από τον καφέ που τον δοκιμάζω πάντα αλλά είναι φορές που δεν με βοηθάει;
Printable View
Ξέρει κανείς να μου προτείνει κανέναν εκτός από τον καφέ που τον δοκιμάζω πάντα αλλά είναι φορές που δεν με βοηθάει;
οι ταξιτζιδεσ τρωνε μηλα στη βραδυνη βαρδια ετσι νομιζω κατι τρωνε παντωσ η δαγκωνουν λεμονι δε θυμαμαι καλα τι μου πανε εχει πολλα χρονια που μου το πανε
Να κρατηθείς ξύπνια γιατί?
Αν κοιμηθείς στις 10 ξυπνάς στις 6 έχεις συμπληρώσει ένα 8ωράκι ύπνου και είσαι και έτοιμη να ξεκινήσεις την μέρα από νωρίς...
Από ένα σημείο και μετά ο καφές δεν πιάνει και φέρνει επι πλέον νύστα...
Εγώ όταν ήθελα να μείνω ξύπνιος βράδυ για να διαβάσω πχ έτρωγα συνήθως σοκολάτα μαύρη
Γιατί υπάρχουν πράγματα που θέλω να κάνω και δεν γίνεται να κοιμάμαι το περισσότερο μέρος της μέρας απ' τη στιγμή που θα γυρίσω σπίτι...και δυστυχώς αυτό συμβαίνει τις τελευταίες μέρες...κοιμάμαι υπερβολικά...και χθες ξύπνησα πολύ νωρίς αν είδες 4 τα ξημερώματα, μετά κατάφερα και ξανακοιμήθηκα κάνα 2ωρο που χτύπησε το ξυπνητήρι αλλά κάτι δεν πάει καλά γιατί νιώθω τόσο άσχημα ψυχολογικά που αναγκάστηκα να φύγω από τη δουλειά...είχα και σωματικά συμπτώματα βέβαια κι ακόμα τα έχω και δεν ξέρω πως να περάσουν, νιώθω ταχυκαρδία και πανικό...πριν ζαλιζόμουν κιόλας...