Καλησπερα. Βαδιζω για τα 20. Ειμαι φοιτητης στην Πατρα. Ηρθα εδω απο την επαρχια για κατι καλυτερο. Ακριβως το αντιθετο συμβαινει! Βαδιζω στο δευτερο ετος της σχολης μου (λογοθεραπεια) και ενταξει δεν μου πολυαρεσει.. Εκανα 10% το καλοκαιρι αλλα δεν επιασα εκει που ηθελα κ αναγκαστικα συνεχιζω για να παρω ενα πτυχιο γιατι με σπουδαζει η γιαγια μου με πολλες δυσκολιες... Τελος παντων εχουμε και λεμε. Πρωτον η σχολη μου εχει κλινικες απο τη νεα χρονια και τετοια κ δυσκολευει κ ακουω παιδια να λενε οτι αν δεν σ αρεσει δεν την παλευεις να την τελειωσεις κ εμενα δεν μου αρεσει δευτερον εχω διαταραχες αγχους και φοβου εδω. Π.χ. οσο ειμαι στη σχολη ή στη λεσχη ή γενικα σε μερη του Τει σφιγγομαι κ δεν αισθανομαι καλα με αποκορυφωμα σημερα που με τα τοσα που ακουσα την ωρα του φαγητου ζαλιστηκα κ μου ηρθε εμετος κ μετα κοψιμο. Τριτον εχω καταθλιψη και χρειαζομαι να παρω αντικαταθλιπτικα καποια στιγμη μου το εχει πει η ψυχολογος μου που ειχα στο Λυκειο (τα ειχα αρχισει περυσι αλλα τα σταματησα αποτομα) τεταρτον λεφτα ουτε για δειγμα δεν μπορω να παω μια δραστηριοτητα που μου αρεσει μετα βιας τα βγαζω περα πεμπτον ειμαι γκει κ μπαινω σε ενα σαιτ γνωριμιων και οταν στελνω φωτογραφια μου τρωω το ενα ακυρο μετα το αλλο εκτον η κομμωτρια μου μου ειπε οτι εχω τριχοπτωση στα 20 μου χρονια που εγω τοσα χρονια παρακαλαγα να μην εχω εβδομον εχω χαλια σωμα ειμαι 10 κιλα υπερβαρος και τριχωτος ογδοον εχω εναν πατερα που με εχει γραμμενο μη πω που και η μανα μου αν και την αγαπαω πολυ εχει παρατησει χρονια τη δουλεια κ τον εαυτο της και εχει κλειστει σπιτι και μονο τρωει κοιμαται και καπνιζει. Με βλεπω να ακολουθω τα χναρια της.. Και να σας πω κατι; Τοσα χρονια καθε βραδυ παρακαλαω το Θεο για καποια πραγματα και δεν βλεπω να πηγαινει καλυτερα. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ κατι καλο ερωτικο δεν μου εχει τυχει πραγματικα ολα στραβα κ σε αυτο το κομματι, ποτε δεν εχω παρει αγαπη μονο απογοητευσεις και μια σακουλα "συγνωμη αλλα δεν εισαι αυτο που ψαχνω!" μετα την ανταλλαγη φωτογραφιας.. ολο κατι 50ρηδες μου την πεφτουν!!! ολοι οι αλλοι ευτυχισμενοι, ωραιοι, με φιλους, παρεες, σχεσεις, κατακτησεις, ΖΩΗΗ κ εγω;; Δεν υπαρχει Θεος!! Συγνωμη αλλα τι να την κανω τετοια ζωη να υποφερω;; Οκ θετικη σκεψη και θετικη σκεψη αλλα λυγισα. Δεν μπορω τετοια γκινια!!!!!!!!! Υποτιθεται οτι ηρθα εδω για καλυτερα κ ολα πανε χειροτερα! Δεν καθομουν σπιτι μου καλυτερα!!
Ενας ασχημος, χοντρος, γκαντεμης, δυστυχισμενος νεος...