Έχω προβλήματα με τους δικούς μου σε σημείο που με κάνουν να θέλω να φύγω
Γειά σας , να ξεκινησω απο την αρχη ειμαι 18 ετων σε 3 μηνες 19 οι γονεις μου ειναι προοδευτικοι σε καποια πραγματα αλλα καταπιεστικοι σε αυτα που θελω...
με αφηνουν να καπνιζω μπροστα τους αν και σπανια καπνιζω...1-2 φορες τον μηνα...μπορω να πω μου δινουν αρκετα χρηματα την βδομαδα 40 ευρω ... και μου ψωνιζουν ρουχα και ολα αυτα για να πω την αληθεια αρκετα...σε σημειο ενα καθημερινο μου μπλουζακι 60-70 ευρω και παππουτσια 150...... φετος μου δωσανε και χρηματα για διακοπες γυρω στα 900 για να παω με την κοπελα μου (κρατηστε το αυτο) περσυ πηγα πενταημερη με το λυκειο με αφησαν και μου εδωσαν παλι αρκετα χρηματα 350 ευρω....με αφηνουν να πηγαινω στο εξοχικο στον παρνασσο πενταημερα με την κοπελα μου η με φιλους μου...μονος μου... και τωρα περναω σε αυτο π θελω βοηθεια
η κοπελα μου εδωσε πανελληνιες και περασε σε μια σχολη εξω απο την αθηνα περιπου 2:30 ωρες..θελω πολυ να πηγαινω και εγω να την βλεπω οσο περισσοτερο γινετε χωρις βεβαια να παρατησω τη σχολη μου αργιες καταληψεις απεργιες κτλ.. η κοπελα μου με βοηθαει παρα πολυ σε ολα νιωθω οτι με αγαπαει ειναι ο ανθρωπος μου αν και σε μικρη ηλικια θα ηθελα πολυ να περασω την ζωη μου με αυτην την κοπελα που ειμαστε μαζι εδω και 4,5 χρονια θελω να την φροντιζω ν περναμε χρονο μαζι πολυ....η κοπελα δν μ εχει ζητησει να πηγαινω εγω μου εχει πει θα ερχετε εκεινη καθε βδομαδα μα δεν το βρισκω λογικο την αγαπαω και ειδικα τους τελευταιους μηνες εχω πεσει πολυ ψυχολογικα...δεν τρωω πλ εχω κλειστει στον εαυτο μου παρα πολυ και γινομαι κουραστικος και απεναντι της.... οι δικοι μου λοιπον δεν μου επιτρεπουν να πηγαινω να την βλεπω φοβουνται οτι θα με τραβηξει μακρια τους...δεν με αφηνουν να πηγαινω να βλεπω και εγω την κοπελα που αγαπαω τοσο πολυ.... οταν τους ειπα με ωραιο τροπο πως περναω παρα πολυ ωραια μαζι της και εφωσον ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου και στην σχολη μου και δεν εχω δωσει ποτε δικαιωματα ξερετε παντα τι κανω και που ειμαι και θελω να πηγαινω και εγω ας πουμε 4 φορες μεχρι τα χριστουγεννα ... γινονται εξαλοι και με απειλουν πως θα με γραψουν εαν το κανω δε θα μ δινουν χρηματα δεν θ μ πληρωνουν κινητο και θα μου κλεισουν καθε περιθωριο βοηθειας ... αλλα οχι την πορτα του σπιτιου... ισως οι περισσοτεροι νν με περασετε κακομαθημενο μα σας λεω...πως και καθολου χρηματα να μη εχω μ φτανει να πηγαινω και εγω να βλεπω την κοπελα μου εστω και με τα ποδια..... ποτε δεν πιστευα οτι οι δικοι μ γονεις δεν θα με καταλαβαιναν... παρεπιπτοντως ξερουν παντα τι κανω και που ειμαι....και σε νυχτερινο μαγαζι δεν με εχουν αφησει πανω απο της 4 η ωρα να γυρισω και ερχονται και με παιρνουν.....ναι.... :(θα ηθελαμια βοηθεια πως να το χειριστω....δεν με νιαζουν τα χρηματα αλλα δεν θελω να τσακωνομαι αλλο για οτι αγαπαω....εξαλου ειμαι αρκετα υπευθηνος ποτε και ωπου εχω παει ξερουν τ παντα και δν εχω δημιουργησει τ παραμικρο προβλημα σε κανεναν.....αγαπαω την κοπελα μου δε θελω να την χασω ουτε να κουραζεται μονο εκεινη και οταν αγαπας....διεκδικεις δεν το αφηνεις μεχρι να κουραστει το παιρνεις αγκαλια και προχωρας...