Μηπως τελικα δεν τον εχω ξεπερασει;
Καλησπερα σε ολους!
Πριν ενα χρονο περιπου, χωρισα απο μια σχεση εννεα μηνων με εναν ανθρωπο απ το εργασιακο μου περιβαλλον (πιθανον αν καποιοι εχετε διαβασει παλιοτερα threads μου να σας θυμιζει κατι). Ο λογος που τον ειχα αφησει ηταν καθαρα η ελλειψη επικοινωνιας, το οτι δε συζητουσαμε καποια μικροπροβληματακια που μπορει να υπηρχαν στη σχεση μας, με καταληξη εμενα να μιλαω ασταματητα προσπαθωντας να λυσω καποια θεματα κ αυτον απλα να βλεπει τηλεοραση. Αφησα τα πραγματα να ηρεμησουν, παρολο που πονουσα καθε φορα που τον εβλεπα στη δουλεια (η καθημερινη μας επαφη ειναι δυστυχως αναποφευκτη). Μετα απο ενα τριμηνο περιπου, συνειδητοποιησα οτι επειδη τον σκεφτομουν συνεχως, οτι μου ελειπε, κ επειδη το μυαλο επαιζε πολλα παιχνιδια συν το οτι τον εβλεπα καθε μερα, ισως να μπορουσα να κανω μια προσπαθεια να τον ξαναπλησιασω μηπως κ εχει σκεφτει κ αυτος καποια πραγματα.
Εκανα αυτη την προσπαθεια, δεχτηκε να με ακουσει "κααααααποια στιγμη" (αυτα ηταν τα λογια του). Μετα απο μια βδομαδα ομως μου ηρθε η κεραμμυδα στο κεφαλι. Ειχε βρει αλλη. Μεσα απ τη δουλεια. Προφανως λιγο διαστημα αφου χωρισαμε. Τον ξεμπροστιασα λεγοντας του οτι γνωριζω οτι εχει βρει αλλη, οτι ξερω ποια ειναι κ οτι θα μπορουσε να μου πει πολυ απλα οτι ειναι με καποια αλλη κ οχι οτι θα μιλουσαμε "καααααποια στιγμη".
Περασα ενα διαστημα καποιων μηνων προσπαθωντας να πεισω τον εαυτο μου οτι τον σιχαινεται, οτι ολο αυτο δεν ηταν εντιμο εκ μερους του κ οτι εκανα καλα που τον χωρισα. Βρηκα καποιον μετα απο καιρο ο οποιος μου δινει πολυ αγαπη (περισσοτερη απ οση χρειαζομαι θα ελεγα!!), τον οποιο ημουν ετοιμη ν αφησω καποιες στιγμες, αλλα ειδα οτι αξιζει πολλα κ εχω αρχισει να χτιζω κατι καλο μαζι του.
Ελα ομως που καθε φορα που βλεπω ειτε αυτον η αυτην καθε μερα στη δουλεια, στιγμιαια κατι με πιανει. Οπως συνεβη κ σημερα που τους ακουσα να μιλανε κ να κανονιζουν κατι για αυριο... Δε ξερω,ζηλεψα; μ επιασε το εγωιστικο μου; το οτι μεχρι περσι εγω ημουν αυτη που κανονιζε τα σαββατοκυριακα του;; το οτι τον αφησα ενω κατα βαθος τον γουσταρα παρα πολυ;;
Μηπως τελικα...δεν τον εχω ξεπερασει...;;;