Γεια σε ολους!! Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιον ψυχολογο-ψυχιαρτο που εχει προσιτες τιμες στην θεσσαλονικη..(που ειναι καλος και μπορει να βοηθησει με την δουλεια του)/
Printable View
Γεια σε ολους!! Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιον ψυχολογο-ψυχιαρτο που εχει προσιτες τιμες στην θεσσαλονικη..(που ειναι καλος και μπορει να βοηθησει με την δουλεια του)/
ψυχιατρο ενα εξηνταρι ψυχολογο απο τριαντα μεχρι σαραντα ευρω να περιμενεισ
περιπου εκει ειναι συνηθωσ
δεν εχω επισκεφθει ποτε τις παραπανω ειδικοτητες, αλλα σε αλλες ειδικοτητες(παθολογος,νευρ ολογος,καρδιολογος,ουρολογ ος) που εχω παει εγω η αλλοι απο τον κυκλο μου καμια σχεση με το κλασικο 50 60 πριν την κριση, βεβαια δεν ξερω ισως αυτες οι ειδικοτητες πληρωνονται καλυτερα...
εχει και με δεκα ευρω μονο να σ γραφει φαρμακα εχει και τσαμπα ψυχοθεραπεια μη κοιτασ τα λεφτα
αυτα που σου ειπα ειναι το πολυ πλεον αλλα ειπεσ να κανει δουλεια αρα θεσ να μιλασ δλδ
συνεδρια οποτε να βρεισ ενα να συνενοηστε και να τα βρισκετε και να σ δινει καλα φαρμακα
και τα λεφτα μην τα κοιτασ αν ειναι να εισαι καλα
Ευχαριστω παντως!! εχεις να προτεινεις καποιον απο θεσσαλονικη? Πραγματικα δεν ξερω που να παω μου φαινεται ανουσιο να ξοδεψω τοσα χρηματα μεχρι να καταληξω...
εμεισ οι παλιοι προ κρισησ ετσι καναμε αλλαζαμε μεχρι να καταληξουμε
να σ πω εγω τον δικο μου αν θελεισ κανει ωραιεσ συζητησεισ
ναι θα ηθελα να μου προτεινεις αφου σε εχει βοηθησει..
μισο να σου στειλω σε μυνημα τη σελιδα και βγαλε ακρη μονη σου μετα τρεισ γιατροι
ειναι μαζεμενοι και οι τρεισ καλοι ειναι εγω παω στον ενα
δε μπορω να σου στειλω προσωπικο μυνημα να βαλω εδω τη σελιδα επιτρεπεται;
ναι εγω δεν εχω προβλημα...
το ειδεσ ενταξει;
ευχαριστω πολυ!! οι τιμες ειναι αυτες που μου ανεφερες πιο πανω?
πανω κατω ναι αμα εχεισ τιποτα οικονομικα προβληματα πεστου το βοηθαει γενικα
ευχαριστω και παλι!! θα επικοινωνησω μαζι τους...