THE LAST PIECE OF THE PUZZLE...
Καλησπέρα σας!
Εδώ και 4 χρόνια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ένα πρόβλημα το οποίο ποτέ πριν δεν υπήρχε και εμφανίστηκε απο το πουθενά μια ωραία μέρα.. Αρχικά πίστευα ότι δεν ήταν τίποτα και πως αργά η γρήγορα θα εξαφανιζόταν, έλα όμως που "εγκαταστάθηκε" μέσα στο κεφάλι μου και έκανε την ζωή μου αρκετά περίπλοκη.. Κυρίως στις διαπροσωπικές μου σχέσεις.. Μετά απο 4 χρόνια λοιπόν μέσα στην σιωπή, έχοντας εξετάσει κάθε πιθανό σενάριο ως προς το απο που προέκυψε το πρόβλημα και μη βρίσκοντας κάποια λύση που θα το έκανε να εξαφανιστεί, αποφάσισα να το μοιραστώ.. Έχω ήδη απευθυνθεί σε ψυχολόγο και τις επόμενες μέρες θα έχουμε μια πρώτη επαφή προκειμένου να του/της εξηγήσω πως έχει η κατάσταση.. Ωστόσο, επειδή είμαι κάτοικος εξωτερικού και επείδη όπως και να το κάνεις, στην γλώσσα σου μπορείς να εκφραστείς με ποικίλους τρόπους και με μεγαλύτερη άνεση απ' ότι σε μια διαφορετική γλώσσα, αποφάσισα να το μοιραστώ και εδώ.. Μου είναι αρκετά δύσκολο να το κάνω αλλά απο την στιγμή που έκανα εγγραφή στο site πάει να πει ότι είμαι πλέον έτοιμος γι' αυτό.. Μπορεί να ντρέπομαι, μπορεί να αισθάνομαι αρκετά άβολα αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί εξω που μπορούν να με βοηθήσουν και να μου δώσουν μια συμβουλή, γιατί όχι και την οριστική λύση..! Εντός της ημέρας η της επόμενης θα γίνω πιο συγκεκριμένος και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει.. Ενδεχομένως να μην έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο.. Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε σε ποια κατηγορία να το εναποθέσω..