Σύγκριση με πρώην & θυμός = αδιεξοδο
Καλησπέρα σας,θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας,ένα θέμα που με βασανίζει πολλά χρόνια τώρα,και παρά τις προσπάθειες που έκανα με ειδικούς προκειμένου να λυθεί,δυστυχώς αποδείχτηκαν άκαρπες.
Εδώ και πολλά χρόνια λοιπόν,(ειμαι 31),θυμαμαι τον εαυτό μου,να νιώθει μειονεκτικά μπροστά σε άλλες γυναίκες,μιας και στο σπιτι που μεγαλωσα,κατοικουσε και η συγκριση μαζι μας!
Δεν ενιωσα ποτε να με θαυμαζουν οι γονεις μου,να με ανεβαζουν,να νιωθω σα κοπελα-παιδι επαρκής.
Στα 18 μου λοιπον ειχα την "τυχη" να κανω τη πρωτη μου σχεση με εναν ανθρωπο,ο οποιος ακομα και αυτος ηθελε να ειμαι κατι αλλο,με τα πολλα,για να μη σας κουραζω,οταν ενιωσα και απο εναν αντρα να επιβεβαιωνει αυτα που με ρημαζαν χρονια σπιτι μου,μεσα μου δημιουργηθηκε αυτο το συμπλεγμα.Σε καθε σχεση μου,μα σε καθε σχεση μου,συγκρινομουν με τις πρωην του τοτε αγοριου μου,ηθελα να ξερω ποσο σημαντικες ηταν για εκεινους,και ενιωθα καταβαθος οτι θα με απορριψουν και οτι με εκεινες ηταν ευτυχισμενοι.
Ο τροπος αυτος που ειχα,μιας και περα απο κουραστικη,υπηρξα και πολυ οξυθυμη,το μονο που καταφερε ειναι να επαναλαμβανεται αυτος ο φαυλος κυκλος,ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΟΥΝ!
Οταν λοιπον αρχισα να συνειδητοποιω οτι ολο αυτο ηταν αδικο και λαθος,ηρθε ενας ανθρωπος στη ζωη μου,με τον οποιο ειμαστε πολυ λιγο μαζι,αλλα δειχνει πολυ κατανοηση και προσπαθεια.Μου φερεται αψογα και ομως εγω εκει...τρωγομαι τι εκανε με τη πρωην,αν εγω ειμαι σημαντικοτερη,πως εκαναν σεξ,αν ειχε παθος,αν εκανε πραγματα μαζι της που κανει και μαζι μου κλπ.Δε φτανει που τον ανθρωπο τον εχω πρηξει αλλα γινομαι και απαιτητικη και παρα πολυ οξυθυμη σε σημειο που νιωθω οτι εκεινη τη στιγμη νιωθω πως εχω την οικογενεια μου απεναντι,και μετατρεπομαι στο θυμωμενο παιδι...λες και τους ρωταω "γιατι τις αλλες γυναικες τις αγαπησατε περισσοτερο..εγω δε το αξιζω?"
Δε θελω να ταλαιπωρουμαι αλλο...μα ουτε και να ταλαιπωρω.Εχω ξεκινησει seroxat μηπως και νιωσω καλυτερα.
Δε ξερω αν καποιος το εχει αντιμετωπισει στη ζωη του...
παντως ειναι αποριας αξιον που δε φοβαμαι τοσο πολυ τις γυναικες τις καινουργιες..αλλα τις προηγουμενες.
Θα ηθελα τη γνωμη σας,αν εχετε βιωσει κατι αντιστοιχο,και αν πιστευετε πως θα λυτρωθω ποτε,αν υπαρχει τροπος.
Σας ευχαριστω