Είχα ανοίξει λογαριασμό ως ΒΙΚΥ. Ξαφνικά με την αλλαγή του χρόνου δεν μπορούσα να συνδεθώ με το forum. Προσπάθησα να ανακτήσω το λογαριασμό μου με βάση το e-mail μου, μάταια όμως. Τι έχω κάνει λάθος???
Printable View
Είχα ανοίξει λογαριασμό ως ΒΙΚΥ. Ξαφνικά με την αλλαγή του χρόνου δεν μπορούσα να συνδεθώ με το forum. Προσπάθησα να ανακτήσω το λογαριασμό μου με βάση το e-mail μου, μάταια όμως. Τι έχω κάνει λάθος???
Συνδεόμουν στο forum ως ΒΙΚΥ και αναγκαστικά έκανα νέα εγγραφή. Μάλλον έπρεπε να το αναφέρω. Καλή χρονιά σε όλους...
Εμμ να κανω μια απλη υποθεση επειδη το ΒΙΚΥ γραφεται το ιδιο και με ελληνικους και με λατινικους χαρακτηρες?
Μηπως χρησιμοποιουσες Ελληνικα αντι λατινικα και τουμπαλιν?
Δοκίμασα τα πάντα. Ακόμα και σύνδεση με το όνομα χρήστη και το e-mail.Με ελληνικούς, λατινικούς χαρακτήρες τα πάντα.
Το ελεγξα το ΒΙΚΥ ειναι γραμμενο με ελληνικα ενω το ΒΙΚΥ30 με αγγλικα....τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορει να συμβαινει..
μήπως εισάγεις λάθος το email σου ?
(είναι νέος λογαρισμός ?, με το ίδιο email έκανες registration και στο νέο nickname ΒΙΚΥ30 ?)
Οκ. Η χαζή μου ερώτηση τώρα. Μπορώ να χρησιμοποιώ το ΒΙΚΥ30 χωρίς πρόβλημα? Για τους όρους χρήσης του forum μιλάω
εγώ έχω εγγραφεί ως alexis-30 και στις 31/12 αποσυνδέθηκε ο λογαριασμός μου, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να ξανασυνδεθώ αφού δεν θυμάμαι τον κωδικό μου. προσπάθησα με το e-mail αλλά δεν έγινε τίποτα. βασικά δεν ήθελα να πραβώ τους κανόνες του φόρουμ, αλλά μιας και έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα με εμένα δημιούργησα αυτόν τον λογαριασμό προκειμένου να ρωτήσω αν θα μου σταλεί ο κωδικός ώστε να συνδεθώ με τον παλιό.
Κ εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα με τον κωδικό. Γι\'αυτό έκανα την ερώτηση.
ΒΟΗΘΕΙΑ..... Δεν ξέρω τι λάθος κάνω και δεν μπορώ να μπω με τα προηγούμενα ονόματα χρήστη. ΒΙΚΥ Κ ΒΙΚΥ30. Αναγκάστηκα να φτιάξω νέο e-mail και να κάνω νέα εγγραφή. Δεν θυμάμαι το password ως ΒΙΚΥ αλλά ούτε με το e-mail μου μπορώ να συνδεθώ. Θέλω να ξέρω έναν οροστικό τρόπο λύσης ώστε να μην έχω ούτε να δημιουργώ πρόβλημα.
Μην κανεις αποσυνδεση μεχρι να λυθει το προβλημα...δεν βρισκω κατι αλλο να προτεινω.
Σ\'ευχαριστώ keep. Διάβασα καλά τους όρους χρήσης και ξέρω ότι κανονικά δεν πρέπει να συνδέομαι με νέα στοιχεία. Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τους αρχικούς κωδικούς μου?
Πιστευω οτι οταν ο administrator διαβασει το προβλημα σου θα σε βοηθησει και θα λυθει το προβλημα.
Οσο για τους ορους χρησης μην ανησυχεις απο τη στιγμη που αναφερες το προβλημα.Στειλτου και ενα U2U.
Βεβαια να επισημανω οτι...σε περιπτωση που δεν θυμασαι το αρχικο email υπαρχει και ο κινδυνος να ειναι καποιος αλλος που μπαινει σαν ΒΙΚΥΧ30 και να ζητα τους κωδικους της ΒΙΚΥ...καταλαβαινεις τι θελω να πω...αλλα φανταζομαι θα λυθει το προβλημα.
Μα το θέμα είναι ότι θυμάμαι όλα τα e-mail που έχω καταχωρίσει κ όχι μόνο. Τα έχω γράψει κιόλας. Κ εντάξει πες ότι ισχύει αυτό που λες για το ΒΙΚΥ. Με το ΒΙΚΥ30 που έχει άλλο password k e-mail τι έγινε?