Διαβασα το κειμενο της Casiopea και παλι μου ηρθαν μνημες. Ημουν 13 εγω, εκεινος 35. Με εκανε να τον θεωρησω \'\'φίλο\'\' μου, με επεισε πως κανεις αλλος δεν με νοιαζοταν,ολοι οι αντρες παντα θα θελουν απλα να μπουν στο βρακι μου, ετσι μου ελεγε...Σιγα σιγα ζητησε ανταλλαγμα για να τον εχω, ατον, τον μονο που με νοιαζοταν, διπλα μου.Λιγο να με αγγιζει. Να με χαιδευει. Σιγα σιγα κι αλλα. Δεν εγινε η σεξουαλικη πραξη γιατι δεν ηθελε να μπορω καποια στιγμη να τον καταγγειλω πχ. Μου ελεγε να βρω καποιον συνομηλικο να το κανω για να μπορει να μου το κανει κι αυτος. Ευτυχως δεν το εκανα. Ηταν σαν να πηγαινα με την θεληση μου.Δεν ειναι δυνατον ομως αυτο ετσι? Ημουν 12. Πως ενα παιδι στα 13,14 να επιθυμει κατι τετοιο? Μεγαλωνοντας εκανα 2 αποτυχημενες σχεσεις. Κρατησαν απο 3,5 χρονια. Δεν με σεβονταν, δεν απαιτησα ποτε σεβασμο. Θεωρω πως ενοιωθα τελικα πως μονο το κορμι μου εχω να προσφερω. Ολες μου οι σχεσεις εχουν εντονο σεξουαλικο στοιχειο. Τιποτα αλλο. Μονο αυτο. Γιατι? Πώς το επιτρέπω αυτο? Σκεφτομαι οτι αυτη η ιστορια τότε με κλονισε, με εκανε να βλεπω τα πραγματα με αυτο τον συγκεκριμενο τροπο, πως το κορμι μου αξιζει μονο και οταν βλεπω στα ματια τους τον αρρωστημενο υπερβολικο ποθο που εβλεπα σε κεινον τοτε εξιταρομαι. Αυτο επιζητουσα στις σχεσεις μου. Φλερταρω πολυ. Θελω να ποθουν. Πολλες φορες και απαγορευμενες καταστασεις, πολυ μεγαλυτεροι πχ. Και σκεφτομαι, γινεται να με αλλαξε η να με διαμορφωσε τοσο αυτη η ιστορια? Ή μηπως εμπλεξα σε αυτην την ιστορια επειδη ηδη ειχε προηγηθει κατι σε ηλικια που δεν θυμαμαι αρα ισως αυτη η κατασταση να ηταν αρκετα οικεια. Στα 4 περιπου αντιμετωπισα καποια ψυχολογικα προβληματα. Πηρε καιρο μεχρι να συνελθω. Δεν αντεχα τους αντρες. Βασικα μονο την μητερα μου ηθελα.Δεν αγγιζα τιποτα κι αν αναγκαζομουν πλενομουν μανιωδως. Θυμαμαι λιγο μετα που λιγο πριν κοιμηθω ερχοταν κατι σαν ονειρο, ξυπνια ομως ημουν, καποιος με αναγκαζε να κανω \'\'ασχημα\'\' πραγματα. Βεβαια στα 4 τι να ξερεις απο τετοιες καταστασεις και αφου δεν ξερεις πως μπορεις να φανταστεις διεισδυση? Αργοτερα θυμαμαι ενα παιχνιδι με μια φιλη, την εβαζα να ειναι η κακια μητρια και να με τιμωρει και προσβαλλει συνεχως, ο,τι κι αν εκανα. Θεωρω πως κατι εχει γινει σε μικρη ηλικια, ολα αυτο δειχνουν, η συμπεριφορα μου στις σχεσεις, ολα. Πώς μπορω να θυμηθω? Πώς μπορω να μαθω?