Originally Posted by
Chris.x
Γειά σας, πρώτη φορά γράφω στο forum σας γιατί αναζητώ πιο πολλές απόψεις απο 3τους που θα είναι πιο αντικειμενικοί. Είμαι 19 χρονών και είχα μια σχέση εδω και 2,5 χρόνια. Αρχικά εγω ήμουν σε μια άλλη σχέση όπου ένιωθα ότι μόνο εγώ έδινα και στο τέλος έγινα υστερική λόγω έλλειψης σημασίας, αγάπης απο μέρους του και δεν περνούσα καθόλου καλά αλλα ας πούμε οτι τότε ένιωθα συναισθήματα για αυτόν. Τότε μιλούσα εντολώς φιλικά απο μέρους μου με το αγόρι που σας ανέφερα ότι ειμαι 2,5 χρόνια μαζί..και μόλις χώρισα με προσέγγισε με άλλο τρόπο..ήταν εκεί για μένα μέχρι να ξεπεράσω τον άλλον..ήταν πολύ γλυκός, τρυφερός..μου έδειξε πως πρέπει να είναι ενας αντρας μαζί σου..Με έκανε να τον ερωτευτώ τρελλά. Περπατούσε 1 ώρα για να έρθει να με δεί γιατί δεν είχαμε άλλο μέσο τότε, με έκανε συνεχώς να γελώ, τα λέγαμε όλα μεταξύ μας..όταν τσακωνόμασταν λίγο κάποτε έκανε κάτι τέλειο και τα εφτιαχνε πάλι..αλλά και εγώ του έδειχνα την αγαπή μου όσο μπορούσα..Τελικά τον τελευταίο μηνα δεν ήμασταν πολύ καλα, ήταν αδιάφορος, λες και δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος μαζί μου..Δούλευε 14 ώρες την ημέρα το καλοκαίρι (έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και εγω πάντα τον βοηθούσα) εγώ ήρθα να σπουδάσω πριν 1 χρόνο αλλά βλεπόμασταν 1-2 φορές την εβδομάδα..Πριν 2 εβδομάδες με χώρισε λέγοντας μου πως φταίει η σχέση του με τους γονείς μου (είναι ξένος και οι δικοί μου αρκετά ρατσιστές αλλα δεν του έκαναν ποτέ τίποτα..λέει πως δεν θέλει να φτάσουμε 5 χρόνια μαζί και να μην τους έχει γνωρίσει, και χωρίς να τον αποδέχονται).Για μένα αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα..Μετά απο μια εβδομάδα χωρισμένοι μου αποκάλυψε οτι παιζόταν κατι με κάποια άλλη αυτη την εβδομάδα του χωρισμού όμως το τέλειωσε. Έτσι εγω με δυσκολία τον συχώρεσα και σμίξαμε για μια νύχτα γιατί την επόμενη απο συζήτηση που είχαμε δεν μπορούσε να μου απαντήσει αν το τέλειωσε μαζί της λόγω εμένα η λόγω του πρώην της(φαίνεται αυτή ήθελε τον πρώην της ακόμα- και φαίνεται οτι ο πρώην μου ζήλεψε). Γενικά δεν ξέρει να μου πεί αν θέλει εμένα, αυτήν η αν θέλει να μείνει μόνος του. Εγω δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλη αυτή η απερίγραπτη αγάπη που έζησα και που λάμβανα για 2 χρόνια τέλειωσε τόσο απλά για αυτόν. Χθές το βράδυ που υποσχόταν τα αστέρια, και να κάνει οτι μπορεί για να το ξεπεράσουμε και την επόμενη μου έλεγε πως ήταν μια βιαστική απόφαση γιατί δεν ήθελε να με χάσει αλλά δεν ξέρει πραγματικά μέσα του τι νιώθει.. Είμαι αλήθεια πολύ κουρασμένη με αυτή την κατάσταση.. Σκεύτομαι συνεχώς τις στιγμές που ζήσαμε μαζί, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ ούτε στο πανεπιστήμιο ..Δεν πίστευα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ να κάνει κάτι με άλλη αλλά και πάλι δεν κατάλαβα πως γίνετε να μην με αγαπά ακόμα.
Τι να κάνω? Να προσπαθήσω για εκείνον..να τον κάνω να με ερωτευτεί πάλι όπως έκανε και αυτός τότε πριν 2,5 χρόνια? ή να τον αφήσω να φύγει? Γενικά σε όλη την διάρκεια του χωρισμού με έπαιρνε τηλέφωνα για διάφορους λόγους..να τον απομακρύνω απο μένα γιατί δεν θα βγει κάπου?
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το ενδιαφέρον και το χρόνο που αφιερώσατε..