Επείγον,δεν ξέρω τι να κάνω πια!
Καλησπέρα,η αδερφή μου εδώ και 10 χρόνια πάσχει από ιδιοψυχαναστική διαταραχή. Αυτή τη στιγμή παίρνει αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά χάπια. Οι γονείς μου όσο μπορούν με την αγάπη τους (σε υπερβολικό βαθμό ) κρατάνε μια ισορροπία στο σπίτι γιατί η αδερφή μου πολύ συχνά βρίσκει αφορμές για φασαρίες. Εγώ όταν ξεκίνησε όλο αυτό ήμουν 13. Πήγαινα σχολείο άυπνη πολλές φορές ενώ δεν μπορούσα μέχρι προσφάτως να φέρω φίλους στο σπίτι γιατί η αδερφή μου δεν έχει ιδιαίτερη κοινωνική ζωή και ζηλεύει και γιατί ήμασταν όλοι κουρασμένοι ψυχολογικά από τις φασαρίες.Η Μ.(αδερφή μου) έχει περάσει διάφορα στάδια αυτά τα χρόνια και δυστυχώς έχει τη μάνα μου που της λέει τι να κάνει και συμμετέχει και η μάνα μου στους ψυχαναγκασμούς της αδερφής μου Εγώ με τον πατέρα μου δεν έχουμε αφήσει τέτοια περιθώρια. Όμως όσο μεγαλώνω (είμαι 23 τώρα) δεν αντέχω να ζω σ ένα σπίτι με συχνές φασαρίες για αιτίες που βρίσκει από το πουθενά η Μ., που οι γονείς μου, μου φωνάζουν και μένα πολλές φορές χωρίς λόγο, που οταν ερχεται σπιτι το αγορι μου και οι φιλες μου ακουω την αδερφη μου να τους βριζει και αυτους και μενα και σ ενα σπιτι που πρεπει να προσεχω 24 ωρες τη μερα τι θα πω και τι θα κανω...και απο πανω φοβαμαι μη χωρισουν και οι γονεις μου γιατι δεν θα αντεξουν και ειδικα ο μπαμπας μου τι πιεση αυτη και τους τσακωμους τους δικους μου με τη Μ. γιατι και γω ολα αυτα τα χρονια βρισκομαι σε μια κατασταση ψυχολογικου πολεμου....Οτι αλλο θελετε να μαθετε ρωτηστε με...Βοηθηστε με μηπως βρεθει μια λυση...