Πως να αντιδράσω ακριβώς ;;
Πριν τρεις μερες μετά τη δουλιά βγήκαμε όλοι οι συνάδελφοι έξω για ενα χαλαρό ποτό και να γυρίσουμε νωρίς γιατί την επόμενη είχαμε νωρίς δουλειά. Το ενα ποτό έφερε το άλλο , και καταλείξαμε όλη η παρέα να είμαστε φέσια και εγώ με ενα συνάδελφο να με φιλάει ενω μεχρι εκεινη την μερα είχαμε εντελος φιλικές επαφές. Μ αυτά και μ αυτά την επόμενη είπαμε να ξεχάσουμε ο,τι εγινε γιατί ίσως προκαλουσαμε προβλείματα στη δουλειά . Μετά το γεγονός ήρθαμε πιο κοντά , με παιρνει τηλέφωνο και βγαινουμε μαζί μόνοι μας , μου κάνει κοπλιμέντα και φερεται κάπως διαφορετικά απο πριν. Εμενα μου αρέσει αυτό , αλλά κρατάω τις κουβεντες που ειπαμε να μη χαλάσουμε τη φιλία μας και είμαι κάπως μαγκομενη ακόμα. Όμως, αφότου ήρθαμε πιο κοντά έχει γίνει βούκινο παντού και όλοι νομίζουν πως κάτι τρέχει μεταξύ μας, και εχει διαδοθεί το γεγονός εκείνης της νυχτας και σε ανθρώπους που δε θα ηθελα να φτάσει. Το θεμα είναι οτι διαδόθηκε απο φίλους μου , που ξέρουν οτι ένιωθα άσχημα για αυτό. Εάν μάθω ποιός το διέδωσε , πως πρέπει να αντιδράσω;