δυσκολία προσαρμογής σε νεο περιβάλλον
Όπως λέει και ο τίτλος χρειάστηκε να άλλαξω περιβάλλον και να πάω πολύ μακριά απο το σπίτι μου λόγω σπουδών.Είμαι μακρια απο τον τόπο μου 2 βδομάδες και δεν μπορώ να νιώσω καλά.Μιλάω με μερικά ατομα απο τη σχολή,αλλα τίποτα σπουδαίο,στη πολη που πήγα δεν εχω κανένα συγγενή ή φίλο,μονο μια κοπέλα που ήξερα απο τον τόπο μου που κάνουμε λίγη παρέα.Πρώτη φορά νιώθω τόσο μόνη,νιώθω τρομερό κενό μέσα μου,με πιάνει πανικός οταν βρίσκομαι μεσα στο σπίτι και τα πόδια μου τρέμουν.Φευγω απο εκει και αρχιζω να πηγαινω βολτες με μουσικη μηπως νιωσω καλυτερα,αλλα συνηθως νιωθω χειροτερα.Δεν εχω ορεξη καν να φαω.Η μονη ωρα που χαλαρωνω λιγο ειναι τα βραδια που ξαπλωνω και βλεπω καμια ταινια πριν κοιμηθω.Οταν μιλαω στο τηλεφωνο με τη μανα μου η το αγορι μου με πιανουν παντα τα κλαματα.Ειδικα οταν μιλαω με το αγορι μου.Νομιζω οτι αυτη η σχεση ειναι τελειωμενη,τον αγαπαω παρα πολυ αλλα θα βλεπομαστε μονο χριστουγεννα/πασχα/καλοκαιρι και αυτο με ποναει πολυ.Στη σχολη αυτη ηθελα να περασω απο το γυμνασιο αλλα δεν νιωθω ευτυχισμενη τελικα...νομιζω οτι θα τρελαθω εδω.