προβλήματα με τους δικούς μου
καλησπέρα σας, θα σας παραθέσω το πρόβλημά μου για να ακούσω την γνώμη σας.
συζώ με την γυναίκα μου και το 1 χρ. παιδάκι μας. Τα προβλήματα είναι με τον περίγυρό μας, με την μάνα μου έχω μήνες να μιλήσω,
με την αδερφή μου,τον γαμπρό μου και το ανηψάκι μου παραπάνω καιρό. Δεν συμπαθούν καθόλου την γυναίκα μου και οι κόντρες -πολυ έντονες- ξεκίνησαν πριν παντρευτώ.
Αλλά το χειρίστικα λάθος αφού σώπαζα για ξεπεραστούν όλα και να κρατήσω ισορροπίες (τρομάρα μου...). η γυναίκα μου δεν θέλει ούτε το όνομά τους να ακούει, το επίκεντρο πλεον είναι
το παιδάκι μας αφού το πρόβλημά τους πλέον είναι οτι δεν το βλέπουν. με πονάει η μοναξιά και η αδιαλλαξία όλων ακόμη και της γυναίκας μου, αφού μετά όντως από πολλές προσπάθειες επανασύνδεσης με τους δικούς μου τα πράγματα γινόντουσαν χειρότερα (Η γυναίκα μου έβγαζε πολλές άμυνες, με το παραμικρό). Φυσικά και έιμαι σε κατάφληψη και δεν είμαι καλά γιατί πέταξα απότομα όλη την παλιά ζωή μου και έχω επικεντρωθεί
στην οικογένειά μου αλλά με ποναει αφόρητα. το σόι με κοιτάει σαν το απολωλό πρόβατο για την στάση στην μάνα μου. Υπάρχει απομόνωση απο όλους τους δικούς μου.