τον θελω αλλα ειναι με αλλη
καλησπερα. πηρα την προτοβουλια να γραψω εδω γιατι νιωθω καπως περιεργα και δεν μπορω να βρω λυση.
μου αρεσει καποιος 4 χρονια μικροτερος μου ο οποιος εχει σχεση με μια 18 χρονη....
τον γνωρισα εκει που γυμναζομαι και αμεσως δεσαμε σαν παρεα, τελευταια βλεπω οτι με κοιταζει περιεργα και θελει απο οσο εχω καταλαβει να περναει χρονο μαζι μου
με πειραζει πεταει υπονοουμενα και ξερω επισης οτι με την κοπελα του δεν τα παει καθολου καλα. κανουμε παρεα εκτος εχουμε παει βολτες μαζι περπατημα καφε κλπ
καταλαβαινω οτι κατι παιζει. απο μεριας μου μια μερα ηρθαμε κοντα και μιλουσαμε γενικα για ψυχολογικα θεματα και ενιωσα πολυ ομορφα μαζι του. οταν πηγα σπιτι ομως
του εστειλα ενα μηνυμα για να τον ενημερωσω πως δεν μπορουμε να ερχομαστε τοσο βαθεια γιατι ισως καποιος απο τους δυο μας παθει ζημια με τον αλλον. εκεινος μου απαντησε οτι εχει μαθει
να ξεχωριζει το φιλικο απο το ερωτικο και δεν το συνεχισαμε.... την επομενη μερα ηταν απομακρος,αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. τωρα ξεκινησε παλι τα ιδια. με κοιταει παλι περιεργα. με παιρνει στα
ξαφνικα και μου λεει ελα μαζι μου παμε βολτα κλπ μου πεταει καμια φορα οτι δεν μπορει με την δικια του και οτι τον κανει να εχει πολλα νευρα κλπ αλλα μεχρι εκει. εγω νομιζω οτι εχω δαγκωσει την
λαμαρινα μαζι του και δεν ξερω τι να κανω. να ξεκοψω μαζι του? η να του μιλησω ηλικρινα για οσα νιωθω?