Γεια σας,ειμαι η ευα 27 χρονων αρραβωνιασμενη με τον κωστα 32 χρονων. αρραβωνιαστηκαμε πριν ένα μιση χρονο και το καλοκαιρι ετοιμαζομαστε να παντρευτουμε. Το θεμα που με απασχολει είναι η πεθερα μου.ειναι εντελως αδιαφορη. δεν εχει ερθει ουτε μια φορα στο σπιτι μας να δει καποιες εργασιες που κανουμε. οταν της το προτειναμε μας ειπε ότι μας εχει εμπιστοσυνη και θα το δει στο τελος.για γιορτες ουτε λογος εχει πενθος(επιλεκτικο πενθος γιατι οποτε τη συμφερει το θυμαται). Δεν με ρωταει τιποτα για την προετοιμασια του γαμου μας ενώ της ειχα αναφερει καποια πραγματα που αφορουν το γαμο δεν εχει αποριες για το γαμο του παιδιου της. Είναι υπερβολικα τσιγκουνα αλλα δεν νομιζω να πιστευει ότι θα της ζητησουμε χρηματα γιατι δεν μου εχει παρει ουτε ένα βρακι(συγνωμη κιολας). να σημειωσω οτι καθε φορα που μας βλεπει ειναι γλυκια και χαμογελαστη. :confused: Στεναχωριεμαι για τον κωστα μονο γιατι εγω εχω διπλα μου την οικογενεια μου και τους συγγενεις μου που πραγματικα ενδιαφερονται και με στηριζουν και αυτος προσπαθει να κρυψει αυτη την αδικαιολογητη συμπεριφορα της μητερας του.τι μπορω να κανω? καποια στιγμη που προσπαθησα να του αναφερω κατι που εκανε τη δικαιολογησε και σταματησε τη συζητηση αλλα τον εχω ακουσει να της κανει παραπονα οτι δεν ερχεται ποτε στο σπιτι και αυτη να δικαιολογειται οτι δεν προλαβαινει(ειναι ανεργη).