Originally Posted by
Hope89
Καλησπέρα,
Είχα γράψει και παλιότερα. Η αδερφή μου πάσχει από ψύχωση. Το καλοκαίρι πέρασε το πρώτο της ψυχωτικό επεισόδιο. Ξεκίνησε να παίρνει χάπια και τώρα είναι πολύ καλύτερα.
Η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς. Δίπλα της πλέον έχουν μείνει μόνο οι γονείς μου κι εγώ. Απομάκρυνε τους πάντες από κοντά της. Χώρισε με τον σύντροφό της ο οποίος είχε φτάσει στο αμήν με όλο αυτά τα οποία γινόντουσαν. Ακόμα κι εγώ απομακρύνθηκα. Αισθάνομαι θυμό. Νομίζω ότι αισθάνομαι θυμό απέναντί της. Ξέρω ότι είναι αμαρτία που το λέω, αλλά πλέον δεν ξέρω τι να αισθανθώ. Έγιναν τόσα πολλά, ειπώθηκαν τόσο πικρές κουβέντες πριν και μετά την επίσημη διάγνωση που πλέον αισθάνομαι κενή. Ξέρω ότι θα με κρίνετε αυστηρά γι΄αυτά που λέω, αλλά ήθελα κάπου να τα πω...Κανείς δεν ξέρει γι' αυτά που αισθάνομαι. Απλώς έχω βαρεθεί μια δεκαετία τώρα να ασχολούμαστε όλοι μαζί της. Με τα δικά ΤΗΣ προβλήματα. Με αποκορύφωση την ψύχωση που ήρθε πριν λίγο καιρό. Έφτασαν οι γονείς μου να κλαίνε σαν μικρά παιδιά και να λένε ότι θέλουν να πεθάνουν. Δεν μπορώ άλλο...