Καλησπερα σε ολους... Ειμαι 19 χρονων και αντιμετωπιζω πολυ σοβαρο προβλημα με τους γονεις μου.
Απο μικρη,ημουν παντα το παιδι του μπαμπα και της μαμας... Εκανα παντα ο,τι μου ελεγαν,εφερνα καλους βαθμους απο το σχολειο,εκανα παρεα με ατομα που εκεινοι επελεγαν και γενικα δεν εφερα ποτε αντιρρησεις. Οι εξοδοι μου ηταν ελαχιστες εως και ανυπαρκτες ενω οταν αρχισα στην εφηβεια να θελω να βγαινω,αρχισαν τα προβληματα. Το αργοτερο που μπορουσα να βγαινω ηταν μεχρι τις 8 το πολυ 8.30 και αυτο με το ζορι. Μια φορα το μηνα ηταν αρκετο ελεγαν γιατι ειχα και διαβασματα... Ολα αυτα τα δεχομουν χωρις καμια διαμαρτυρια. Ωσπου εφτασε ο καιρος να δωσω πανελληνιες... Εδωσα και περασα στην επαρχια και πιο συγκεκριμενα στην Πατρα. Μετα απο δικη τους επιλογη,ξαναεδωσα για να περασω στη σχολη που ηθελα,αλλα και παλι σε αλλη πολη,αυτη τη φορα στην Τριπολη. Ημουν πολυ ενθουσιασμενη μιας και η οικονομικη σχολη που πετυχα ηταν η πρωτη μου επιλογη. Ομως η χαρα μου πηγε περιπατο οταν εμαθα οτι σε ολη τη διαρκεια των φοιτητικων μου χρονων θα εχω μαζι μου ή τη μητερα μου ή τον πατερα μου! Ειναι της αποψης πως αν μεινω μονη μου θα καταληξω και εγω δεν ξερω που,ερμαιο του καθενος,χωρις ομως να εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα να μου πουν τετοιο πραγμα! Εδω και εναμιση μηνα που βρισκομαι στην Τριπολη,εχω βγει μονο τρεις φορες για καφε και αυτες με το ζορι μιας και η μαμα μου ειχε προβλημα να με αφηνει να γυριζω μονη μου σπιτι... Εκεινη θελει να με πηγαινοφερνει στη σχολη,εκεινη θελει να κανει κουμαντο σε ολα! Δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση...καθε φορα που προσπαθω με ηρεμο τροπο να της μιλησω,καταληγει στο οτι ειμαι πολυ ανωριμη και με χαρακτηριζει με λεξεις που δεν μπορω να πω... Ακομη και μεγαλυτεροι ανθρωποι που τη γνωριζουν,της εξηγουν ποσο λαθος κανει που δεν με αφηνει να ζησω σαν ολα τα αλλα παιδια της ηλικιας μου και η μονη της απαντηση ειναι πως "καθενας να ασχοληθει με το σπιτι του".
Δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω πλεον... Ειμαι σε απογνωση! Τους αγαπαω και τους δυο ομως ολο αυτο με πνιγει... Ντρεπομαι να μιλαω με παιδια στη σχολη γιατι οταν μου ζητανε να βγαινουμε,δεν εχω τι να τους πω!