Θα ηθελα καποιες αποψεις.....
Καλησπερα! Θα προσπαθησω να μην μακρυγορησω και σας κουρασω! Με το αγορι μου ημασταν μαζι 7μηνες και ολα πηγαιναν καλα! Τον τελευταιο καιρο απομακρυνθηκε λιγο και κλειστηκε πολυ στον εαυτο του λογω καποιων σοβαρων οικογενειακων θεματων..περασε μια φαση κλεισμενος στο σπιτι κλπ και απλα μου ειχε ζητησει λιγο χρονο να ηρεμησει...ολο αυτο το διαστημα φυσικα επικοινωνουσαμε μιλουσαμε γλυκα κλπ χωρις να εχουμε ξεκαθαρισει κατι..σημερα θα εμπαινε στρατο..ολα αυτα μαζι με την ιδεα του στρατου τον ειχαν ριξει πολυ και μ ειπε πως οσο θα ναι μακρια δν μπορει να χει σχεση ομως θελει να χουμε επαφη,να μιλαμε κανονικα οταν θα μπορεσει και πως θα ξαναβρεθουμε γιατι με θελει στη ζωη του...του ειπα ενταξει..εχω στεναχωρηθει αρκετα και δεν ξερω πως να το διαχειριστω..δεν μπορω να μπω στην ψυχοσυνθεση του βεβαια ουτε να καταλαβω γιατι θελει να ναι μονος στο στρατο..αλλα απ την αλλη θελει να μιλαμε κανονικα καθε μερα...ειμαι ερωτευμενη πολυ νοιαζομαι για εκεινον και εχω τη διαθεση να κανω υπομονη..απλως φοβαμαι πως απλα θα τ αφησει ετσι..πως ολα θα ληξουν και αυτο με ριχνει πολυ...αυτο που λενε φιλοι ειναι πως απλα θελει ενα στανταρακι κ τπτ αλλο..ομως επειδη γνωριζω την κατασταση περασε πραγματικα ζορι τν τελευταιο καιρο ..θα ηθελα καποιες αποψεις απλα για το πως σας ακουγεται ολο αυτο...