Καλησπερα..
Ειμαι νεος στο site και στην παρεα..Ειμαι 22 φοιτητης. Εχω ενα θεμα που θα ηθελα βοηθεια.. Οπως λεει και ο τιτλος ειμαι σε διπλη σχεση.. Ντρεπομαι παρα πολυ για αυτο που θα πω.. Τα εχω και με ενα αγορι και με κοριτσι.. Ειμαι τραγικο το ξερω.. Το αγορι ξερει για το κοριτσι αλλα το κοριτσι φυσικα δεν ξερει..!! Αυτο συμβαινει τα 2 τελευταια χρονια, ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω τ να πρωτοπω. Με το αγορι ειχα "σχεση" πριν γνωρισω την κοπελα.. Δεν ειχα καμια εμπειρια πριν γνωρισω τον Ψ ας πουμε.. Και μετα ηρθε στην ζωη μου η κοπελα την οποια αγαπω και ειμαι ερωτευμενος μαζι της.. Με τον Ψ ειμαι μαζι μονο και μονο για να μην αποκαληφθει τιποτα.. Τρεμω στην ιδεα να μαθευτει κατι..!! Οτι και να κανω με την κοπελα ειναι να δινω εξηγησεις σε αυτον γιατι το κανω και γιατι δεν κανω για αυτον κατι.. Μου εχει πει δεν προκειτε να πει τιποτα ποτε.. Αλλα φοβαμαι.. Ειναι στην ιδια παρεα με μενα τον Ψ και ιδια ηλικια.. Εχω προσπαθησει απειρες φορες να τον αφησω αλλα δεν με αφηνει ΠΟΤΕ..!! εχω κανει τα παντα.. Δεν ξεκολαει με τιποτα.. Λεει δεν σε αφηνω απο εγωισμο που ειχες εμενα και βρικες αλλη και τωρα που εισαι καλα με την αλλη με παρατας ετσι..!! Ο εαυτος μου νοιωθει χαλια.. Δεν μπορω να κανω τιποτα με την κοπελα μου χωρις να σκευτομαι πριν τ θα πει και αν θα μου κανει φασαρια.. Νευριαζω με το παραμικρο και ξεσπαω με το οτιδηποτε.. Ξεσπαω πανω του με νευρα και ειμαι χαλια γενικα.. Δεν ξερω τ αλλο να πω ελπιζω να ειπα αρκετα για την κατασταση μου.. Τ μπορω να κανω... εχω σκευτει πολλα αλλα δεν μπορω να μιλησω σε κανεναν φυσικα για το τ θα κανω..!!