πυρετός το Σαββατόβραδο!!...
ημουν αναμεσα σε 2 τιτλους... το μπαρ το "ναυαγιο" και η μαρθα κλαψα του σαββατου... αλλα επειδη ειπα να μην το ξεκινησω μαυρα και αραχνα να βαλω εναν πιο ουδετερο τιτλο.
ειχα μια συζητηση με τα μελη - φιλους μου χτες για τα σαββατοβραδα...για το αν ειναι ή οχι η χειροτερη στιγμη της εβδομαδας... καποιοι διαφωνησαν μαζι μου...ειναι αλλη μια μερα...
για μενα ειναι η στιγμη που ειναι πιο ξεκαθαρη η απόσταση μου απο τον κοσμο, απο το παρελθον μου, και απο τα ελαχιστα που θυμαμαι για μενα πριν με χτυπήσει η καταθλιψη και με χασω.
τετοια ωρα ή ετοιμαζομουν για να βρεθω με την παρεα μου και να περασω καλα, ή να δω εκεινον και να ρομαντζαρω χολυγουντιανα... παντα ειχα κανονισμενη μια δραστηριοτητα.. και ειχα την διαθεση να την κανω ..το πιο σημαντικο...την διαθεση που χαθηκε
και ισως ειμαι απο τις τυχερες περιπτωσεις εδω μεσα, γιατι υπάρχουν ανθρωποι πολυ πιο βασανισμενοι που δεν καταφεραν να ζησουν ουτε αυτο
ισως απλα κλαψωμοιζεριαζω γιατι στην τελικη στο χερι μου ειναι να το αλλαξω όλο αυτο ...αν το δεις λογικα.
στον εξω κοσμο το παιζω δυναμικη και δηθεν και κλαι μαιν ου δεν γουσταρω να βγαινω τα σαββατα.
καθε φορα που μπαινω στην διαδικασια της αυτολύπησης με μαστιγωνω και με βριζω... αλλα σκεφτηκα ...σημερα να με αυτολυπηθω χωρις ενοχες ελευθερα ...
να εκφρασω το ποσο μονη νιωθω χωρις να ντρεπομαι, να γινει το φορουμ το μπαρακι μου οπου με αλλες βασανισμενες ψυχες να βγαλουμε τα εσωψυχα μας χωρις να τα εκλογικευουμε...να πουμε μυστικα..να τραγουδισουμε και να χορεψουμε και να γελασουμε με το χαλι μας...
καθε αποψη ευπροσδεκτη...αισιοδοξη και απαισοδοξη...αλλα οχι συμβουλες για αποψε παρακαλω...αν θελετε... δεχτητε με όπως ειμαι σημερα... θελω παρεα και φιλους αποψε... οπως τοτε... αγαπήστε με αποψε για οτι ειμαι και αφηστε με να σας αγαπήσω ... το εχω τοοοσο αναγκη!!!