Τι πιστευετε παιζει ρολο στο οτι ενω μπορειτε να καταλαβετε το χαρακτηρα καποιας κοπελας απο τη συνομιλια μαζι της δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο ταιριαζετε στη σχεση;
Τι πιστευετε παιζει ρολο στο οτι ενω μπορειτε να καταλαβετε το χαρακτηρα καποιας κοπελας απο τη συνομιλια μαζι της δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο ταιριαζετε στη σχεση;
γιατι ξερεισ το δικο σου χαρακτηρα για να καταλαβεισ και την αλλη;
Το δικο σου το χαρακτηρα τον γνωριζεις αφου εχεις αυτογνωσια για να βελτιωνεις ολο και πιο πολυ τη συμπεριφορα σου.Το ζητημα ειναι να βρεις την κοπελα που να ταιριαζετε ωστε να ειστε ευτυχισμενοι και να τα περνατε μαζι ωραια.
την αληθεια σου δεν την ξερεισ γιατι εχω γνωρισει αλανια κουτσομπολεσ και φλωρουσ μαγκεσ
και δευτερον ουτε αυτη την ξερεισ γιατι εχω γνωρισει ευαισθητεσ σκληρεσ και σκληρεσ που τανε για κλαμματα
οποτε πραγματικα δε ξερεισ
Ενταξει οποτε αφηνω καλυτερα να κρινει η κοπελα για το χαρακτηρα μου και αν την απασχολω.Το ζητημα ειναι να κρινω οσο καλυτερα γινεται κατα ποσο της αρεσω της κοπελας σαν αντρας και κατα ποσο ταιριαζει η χημεια μας.
σου λεει μια λεξη κ συ καταλαβαινεις χιλιες.
Ναι ειναι καλο σε μια σχεση να καταλαβαινει καθε ζευγαρι τον τροπο σκεψης σε καθε ζητημα.
δε ξερω αν το καταλαβες οτι αυτο ειναι χτυπημα της μοιρας να σου λενε μια φραση κ να καταλαβαινεις χιλιες...
Σημασια εχει αυτες οι χιλιες φρασεις να οδηγησουν να βρεθει η κοπελα που να εχουμε αγαπη σε μια καλη σχεση και να ειμαστε μαζι για μια ζωη ευτυχισμενοι.
Όλα ξεκινούν από το εξωτερικό κομμάτι.
Αν δεν τα βρείτε εκεί.......Τότε παίζουν ρόλο τα λεφτά.
Αλλιώς.....
Ω , ναι !! αμεσως ψυχολογω , σε 1 βδομαδουλα , και πολυ λεω , ξερω ακομα και ποσο θα κρατησει . Κατα προσεγγιση .
ειναι θεμα ενστικτου αλλα περισσότερο εμπειρίας. δεν δινω αισθηματικες συμβουλες γιατι ολα ειναι πολυ υποκειμενικα
Νομιζω οτι μερικοι ανθρωποι , εχουν την ικανοτητα να ψυχολογουν καλα τους αλλους , ειναι χαρισμα .
εγω πιστευω οτι καθε ανθρωπος (αν) μπορει καταλαβαινει τον εαυτο του κ οτι του μιαζει για να πας σε πιο λαρτζ καταστασεις πρεπει να το σπουδασεις.
δε γινεται να καταλαβεις καπιον αν δεν καταλαβαινεις τον εαυτο σου.
Αυτο ισχυει , Αλεξ .