Γεια σας, αποφασισα να γραψω μηπως βρεθει καποια λυση...πασχω απο χρονιο κληρονομικο(υποψιαζομαι) αγχος εχω προβληματα κρισεων πανικου, αγοραφοβιας και τωρα τελευταια κενα μνημης,απουσια ειρμου σκεψης οταν μιλαω, αδυναμια συγκεντρωσης...σιγα σιγα πιστευω οτι χανω το μυαλο μου, το μονο αισιοδοξο ειναι οτι μπορω να το αντιληφθω ακομα...εχω δοκιμασει διαφορα αντικαταθληπτικα τα οποια δεν βοηθησαν ιδιαιτερα, το να παω σε ψυχιατρο επισης πιστευω οτι δεν προκειται να με βοηθησει και το λεω αυτο γιατι πιστευω οτι το θεμα μου ειναι οργανικο και οχι ψυχολογικο...ολα ξεκινουν απο το αγχος..αν με δειτε πως ειμαι οταν πρεπει να παρουσιαστω σε πολυ κοσμο,πως γουρλωνω τα ματια,ποσο καμπουριαστη σταση παιρνω ποσο λεπταινει η φωνη μου_σε σχεση με το κανονικο μου οταν πρεπει να μιλησω σε καποιον που δεν γνωριζω με κανει να προβληματιζομαι και οτι αυτο μπορω να το αναγνωρισω σαν ουδετερος παρατηρητης με κανει να με λυπαμαι...μου ειναι ζητημα ακομα και στο περιπτερο να παω...ειμαι συνεχως λυπημενος αλλιως θυμωμενος αλλο βλεμμα δεν υπαρχει μεσα μου...το κεφαλι μου νοσει και αυτο εχει μεταφερθει και στο σωμα στις πιο απλες λειτουργιες μου φταιει το πως περπαταω το πως καθομαι στον καναπε ή την φοβισμενη σταση παγωμενη που παιρνω οταν πρεπει να μιλησω με καποιον περαν της οικογενειας μου...με ενοχλει ακομα και ο τροπος που μιλαω σαν να απολογουμαι ενω δεν νιωθω ετσι,παρολα αυτα καθε κουβεντα μου ειναι σαν απολογουμαι τι εχω λοιπον, τι συμπτωματα, 1.αδυναμια συγκεντρωση, 2.απουσια ειρμου σκεψης, 3.αγοραφοβια, 4.κουραση πολυ ευκολα, 5.συρρικνωση της προσωπικοτητας ακομα και σε ατομο που ξερω οτι ειμαι καλυτερος ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ...ψαχνω καποιο φαρμακο που θα συμμαζεψει το κεφαλι μου πριν να ειναι αργα και θα με κανει δυνατο, εχετε να προτεινετε κατι;;υπαρχει καποιος που εχει περασει κατι αναλογο και καποιο φαρμακο τον βοηθησε;;;;