Αφου αντρες και γυναικες θελουμε παρομοια πραγματα σε μια σχεση.Ποιος πιστευετε ειναι ο λογος που δεν μπορουμε να συννενοηθουμε να εχουμε μια σχεση που να κραταει στην παροδο του χρονου οπου να εχουμε αναμεσα μας αγαπη και να ειμαστε ευτυχισμενοι;
Printable View
Αφου αντρες και γυναικες θελουμε παρομοια πραγματα σε μια σχεση.Ποιος πιστευετε ειναι ο λογος που δεν μπορουμε να συννενοηθουμε να εχουμε μια σχεση που να κραταει στην παροδο του χρονου οπου να εχουμε αναμεσα μας αγαπη και να ειμαστε ευτυχισμενοι;
Οι σχεσεις ειναι περιπλοκες , δυσκολες , ακατανοητες πολλακις , ενιοτε παραλογες , εδω με τον εαυτο μας δυσκολευομαστε να τα βρουμε , θα τα βρουμε με ναν τριτο ? ειναι ενας συνδυασμος συμβιβασμου , πολυ πολυ καλη θελησης , διπλωματιας , διαλλακτικοτητας και ωριμοτητας , δλδ να ξερουμε τι μπορουμε να περιμενουμε .
Οσα θελουν αντρες και γυναικες απο οσα λενε στις αποψεις τους ειναι παρομοια.Σημασια εχει να εχουμε καλη επικοινωνια με τη σχεση που κανουμε ωστε να τα παμε μαζι καλα.
Υπαρχουν αρκετες τετοιες σχεσεις απλα σε πολλες σχεσεις γινεται οπως ειπα.Στις σχεσεις που εχω κανει δεν εχω νοιωσει καψουρα,ερωτα,αγαπη απλα μου αρεσαν και στον ερωτικο τομεα ερχομασταν πιο κοντα.Βαζω τα θεματα για να μου δωσετε τις συμβουλες σας ωστε να βρω μια κοπελα να κανουμε σχεση που να εχουμε αναμεσα μας αγαπη.