Δεν μπορω να βρω τι φταει... Εχω κουραστει να ζω..
Πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω με την παρτη μου.. ειμαι 28,5.. δεν θελω να ζω πια.. εχω βαρεθει αυτη την μονοτονια, την βαρεμαρα.. Απο ανεκαθεν ενιωθα πολυ διαφορετικος απ τους αλλους.. Ξερω οτι ειμαστε ολοι διαφορετικοι μεταξυ μας, απλα εγω νιωθω πολυ πιο διαφορετικος.. σε σημειο να λεω οτι δεν ανηκω εδω, σ αυτον τον κοσμο, μαζι με εσας.. και δεν το λεω με υποτιμιτικη εννοια.. Γενικα ειμαι πανεξυπνος σαν ανθρωπος αλλα αυτο τελικα μονο καλο δεν ειναι.. Βλεπω πολυ διαφορετικα τα πραγματα απο οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι.. παραδειγμα: ενω εχω πολυ αναγκη τα λεφτα, ποτε δεν προσπαθησα για να τα αποκτησω πχ να σπουδασω για να γινω κατι.. παντα εδινα προτεραιοτητα στους ανθρωπους.. οι ανθρωποι ειναι αυτοι που με κανουν ευτυχισμενο, και οχι τα λεφτα.. παρ ολα αυτα ποτε δεν μπορεσε καποια να με νιωσει.. δινομουν και συνεχιζω να δινομαι σε οποια πιστευω οτι αξιζει.. αλλα στο τελος παλι εγω ειμαι ο χαμενος της υποθεσης.. ολες μ αφηνουν για τον ιδιο λογο, οτι δηλαδη ειμαι πολυ τρυφερος μαζι τους.. οποτε αναλογιζομαι και μονολογω τωρα: που σκατα εχουμε φτασει και οι γυναικες ειναι τοσο.....ανωμαλες να το πω; που δεν θελουν καποιον στοργικο αντρα; αντε κ ας υποθεσουμε οτι αποφασιζω να μεινω μονος για παντα.. δεν μπορω αυτη την μοναξια ρε παιδια.. δεν ξερω αν με καταλαβαινετε, αλλα νιωθω ενα κενο μεσα μου.. Αυτο το κενο που σκεφτεσαι οτι καμια δεν θ μ αγαπησει γι αυτο που ειμαι κτλ.. οτι δεν εχει νοημα να ζω εφοσον αυτο που με κανει ευτυχισμενο δεν μπορω να το εχω (δηλαδη μια γυναικα να μ αγαπαει ετσι οπως ειμαι)..
Και ας πουμε οτι η ευτυχια δεν ειναι μονο στο να εχεις ενα ταιρι, αλλα ειναι και οι φιλοι και τα χομπι και γενικα οτι σε κανει να νιωθεις γεματος...
Μπορω να πω οτι ενω εχω καποιους φιλους απο παλια κιολας, δεν υπαρχει αυτο το δεσιμο που υπηρχε παλια.. ο καθενας εχει παρει τον δρομο του, αλλος καλο, αλλος κακο, και πλεον δεν υπαρχει γυρισμος.. εχουν σπασει τα δεσμα της φιλιας.. ειμαστε σαν γνωστοι καπως.. ουτε κοινα ενδιαφεροντα, ουτε κοινες εγνοιες (εκτος τα λεφτα που ειναι εγνοια ολων πλεον :P )
Απο χομπι τωρα.. Δυστυχως εχω πολυ ακριβα γουστα και αυτα που μ αρεσουν δεν μπορω καν να τα πλησιασω.. Νομιζω δεν χρειαζεται να γραψω κατι παραπανω γι αυτο..
Εν τελη νιωθω δυστυχισμενος μπορω να πω.. χωρις ομως να εχω καποια βαρια καταθλιψη, ασχετα που εχω πολλα κοινα χαρακτιριστικα οπως ατονια, αδρανεια, ελλειψη ενδιαφεροντων κτλ..
Περσι πηγα στον καλυτερο ψυχιατρο της Θεσσαλονικης, και ακρη δεν βγαλαμε.. Μετα απο πολυ διαβασμα αποφασισα μονος μου να παρω ζολοφτ περσι, και οντως επαιρνα για 5-6 μηνες.. Εν μερη ενιωθα καλα επειδη δεν ενιωθα τιποτα :D , αλλα λογω σεξουαλικων παρενεργιων τα σταματισα μετα.. Απ την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι μια μαλακια και μιση το να εισαι "καλα" με χαπια.. Ουσιαστικα αυτο που νομιζεις οτι εισαι καλα, ειναι ψευδεσθηση λογω χαπιων.. Εγω θελω να ειμαι καλα και ευτυχισμενος, νηφαλιος, χωρις χαπια και μαλακιες.. πως μπορει να επιτευχθει κατι τετοιο? ή μαλλον καλυτερα, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
περιμενω απαντησεις σας να κανουμε κουβεντα..