γεια σας. με λενε στελλα και ειμαι 18 χρονων. τα εχω με το αγορι μου 2 χρονια... τον αγαπαω με ολη την εννοια της λεξης..δεν συγκρινεται με κανεναν κ ειναι υπεροχος..αυτα τα δυο χρονια δεν τον ειχα απατησει ποτε,μαλιστα ημουν πολυ συγκρατημενη κ πιστη,εριχνα ακυρα σε παρα πολλους,ακομη και σε απωθημενα.. τωρα αυτος,εδω και κατι μηνες δεν εχει χρονο για εμενα,γιατι διαβαζει για τις πανελληνιες,με αποτελεσμα να δημιουργουνται συνεχως εντασεις και παραπονα απο μερους μου,και δικαιολογημενα γιατι δεν μιλαμε καθολου ουτε απο τηλεφωνο ουτε απο μηνυματα,παρα μονο βγαινουμε για κανα δυωρο μια φορα την εβδομαδα. εδω και καποιους μηνες λοιπον νιωθω παραμελημενη και στεναχωρημενη.. νιωθω οτι με γραφει λοιπον,οτι δεν ειμαι καθολου σημαντικη στη ζωη του, οτι δεν τον νοιαζω, οτι δεν τον ενδιαφερει τιποτα σε σχεση με τη σχεση μας, κ σκεφτομουν εδω και τρεις μηνες να τον απατησω..αλλα δεν το εκανα! γιατι τον αγαπαω.. συνεχεια ειχα εγκρατεια κ υπομονη αλλα καποια στιγμη τελειωσε αυτη η υπομονη κ σε μια φαση που δεν μιλαγαμε για μερες, ετυχε σημερα να μου ζητησει καποιος να βγουμε,κι εγω απο αντιδραση βγηκα, και απλα φιληθηκαμε καποιες φορες,τιποτα παραπανω! τωρα το αγορι μου ηταν γλυκος μαζι μου,κ βρηκε (μετα απο πολυ καιρο) χρονο να μιλησουμε.. μου ελεγε οτι με αγαπαει και τετοια και εγω νιωθω τοσες τυψεις.. απ τη μια το σκεφτομουν καιρο να τον απατησω γιατι με εγραφε αλλα απ την αλλη...σκεφτομαι μελλον μαζι του..ειναι και ο πρωτος μου..οταν βρισκει χρονο ειναι παντα υπεροχος μαζι μου.. ειναι λιγοι μηνες μεχρι τις πανελληνιες και θα μπορουσα να αντεξω...αλλα δεν το εκανα..νιωθω χαλια.. οι επιλογες μου ειναι να του το πω η να το κρατησω κρυφο... αν του το πω δεν ξερω τι θα γινει..αυτος ειναι πιστος 100% και δεν ξερω πως θα αντιδρασει..μπορει να με χωρισει..δεν θελω να τον χασω για μια βλακεια μου.. κ αν το κρατησω κρυφο απλα θα με βασανιζουν τυψεις για καιρο.. το οποιο δεν αντεχω..με ξερω και θα μου γινει εμμονη.. πιστευετε οτι υπαρχει σχεση μετα την απατη? δηλαδη να τα ξεχασουμε ολα και να προχωρησουμε μπροστα... σκεφτομαι να του το πω μετα τις πανελληνιες για να ειναι πιο ηρεμος...γιατι και για την απατη εφταιγε και εκεινος... αν ηταν ολα καλα στη σχεση μας δεν θα το εκανα ποτε,οπως δεν το ειχα κανει 2 χρονια τωρα. καθε αποψη ειναι δεκτη,μονο δεν θελω να με κρινετε,γιατι πραγματικα δεν πιστευω να το πω (αμεσα τουλαχιστον) πουθενα αλλου,μονο εδω...οποτε ειστε οι μονοι που θα μου δωσετε συμβουλες σε αυτο το θεμα..ευχαριστω εκ των πρωτερων για τα σχολια κ για το χρονο σας