Originally Posted by
1984muzzy
o προυστ κ ο χαμένος χρόνος του. Ξεκόλλα χελώνι, βάλε στόχους με την υπάρχουσα κατάσταση. Παγίδα ειναι να επιθυμείς, αυτά που δεν έχεις. Πάρτο ρεαλιστικά. Τα εργασιακά ειναι όπως ειναι, η χώρα ειναι όπως ειναι, οι άνθρωποι ειναι όπως ειναι και εμείς πρέπει να προχωρήσουμε με αυτα τα δεδομένα όπως μπορούμε. Έτσι πάει, δε γίνεται αλλιώς.
Και γώ άλλα σπούδασα και άλλα έκανα. Ωραία όμως ηταν τα φοιτητικά. Γνωρισα ανθρώπους, εμπειρίες, διάφορα. Αν και έχω ενα έσοδο, και γώ όπως και συ δεν έχω εργασία. Επίσης δεν σπούδασα αυτό που με συνεπείρε στην πορεία, αλλά τι να κάνουμε? Πρέπει να προχωρήσω, έτσι δεν ειναι?
Εγώ θα σου πρότεινα να εκμεταλλευτείς την περίοδο των χαπίων ή οτι τελοσπάντων οτι έχεις βρεί και σου τροφοδοτεί τη σεροτονινη.
Όταν λέω εκμεταλλεύσου εννοώ, ψάξε, αναζήτησε και γενικά κάνε οτι καλύτερο μπορείς (αν δε το κάνεις ήδη) στους τομείς που σε ενδιαφέρουν.
Ο περισότερος κόσμος, παίρνει οτι συνταγή παίρνει και απλά περιμένει πότε θα τελειώσει το δίμηνο, τρίμηνο του κουτιού και μετά ξανά στα σκατά.
Αντ αυτού, έχοντας στη φαρέτρα (τουλάχιστον θεωρητικά) μια κάποια δόση αυτοπεποίθησης, θα μπορούσε να κάνει οτι καλύτερο πχ για επαγγελματικά, ερωτικά
οτιδήποτε τον αφορά και να στρώσει ενα χαλί ας το πούμε, για τις πιο ζόρικες εποχές. Μετά, βλέποντας και κάνοντας.