Εγω θαυμαζω την εργατικοτητα , δεν την εχω σε μεγαλο βαθμο , το χιουμορ , αν και πιστευω οτι τοχω , την θετικοτητα , αυτην την εχω σιγουρα , την σεμνοτητα , την οξυνεια , την εγκρατεια , την θεληση , την πειθαρχια , δεν ξερω αν εχω τα 5 τελευταια .
Printable View
Εγω θαυμαζω την εργατικοτητα , δεν την εχω σε μεγαλο βαθμο , το χιουμορ , αν και πιστευω οτι τοχω , την θετικοτητα , αυτην την εχω σιγουρα , την σεμνοτητα , την οξυνεια , την εγκρατεια , την θεληση , την πειθαρχια , δεν ξερω αν εχω τα 5 τελευταια .
Θαυμαζω την ευελιξια, τους ανθρωπους που εχουν παθος για την ζωη και δεν τα παρατανε ευκολα, την ταπεινοτητα και εκεινους που εχουν "πιασει" το νοημα της ζωης
αν καπιιος με ξερει καλα θα το βρει ευκολα αυτους που δε παραιτουνται φυσικα εστω κ αν φαινεται οτι τα παρατησαν :-)
Αυτους που δεν τους φοβηζει το αγνωστο που μπορουν να ανοιξουν ενα πολεμο με τον εαυτο τους και να τον κερδισουν και αυτους που δεν ξεχνανε ποτε ποιοι πραγματικα ειναι
Θαυμάζω την ομορφιά μου και την μετριοφροσύνη μου. :P
Το να είναι κάποιος ειλικρινής με τον εαυτό του πράγμα σπάνιο έως ανύπαρκτο....εγώ το προσπαθώ..!!!
Θαυμαζω τους ανθρωπους που ειναι ο εαυτος τους , δεν το παιζουν τιποτα , ουτε παριστανουν κατι που δεν ειναι .
εγω παντωσ δεν εχω θαυμασει ανθρωπο μεχρι τωρα δε ξερω γιατι θεωρω οτι αυτοι που θαυμαζουν ειναι μικροι
και ισωσ να πεισ οτι θα θελα να χω αυτο το χαρακτηριστικο που εχει ο αλλοσ μεχρι εκει
για τον απλουστατο λογο οτι μπορει να εχει αλλα δεκα χαρακτηριστικα που τον πανε πισω
Εlis , σωστο αυτο , γι αυτο ρωταω , ' τι χαρακτηριστικα θαυμαζετε στους αλλους ' , σιγουρα ενα καλο χαρακτηριστικο συνοδευεται και απο ενα μειονεκτημα , οχι της ιδιας κατηγοριας βεβαια , αν και ενα καλο χαρακτηριστικο σε υπερβολη , μπορει να καταληξει μειονεκτημα .
φυσικα κι εκεινο το χαρακτηριστικο που σου αρεσει εσενα στον αλλο εκεινου μπορει να του δυσκολευει τη ζωη
δηλαδη ασ πουμε εγω εχω ενα χαρακτηριστικο τωρα πλεον οτι ειναι να πω το λεω μα μαλακια θα ναι μακουταμαρα
θα ναι μα εξυπναδα μα σωστο μα λαθοσ εγω αυτο που ειναι να πω το λεω για λεα ρωταμε ομωσ ποσο μου δυσκολευει τη ζωη αυτο
γιατι δε ξερεισ σε τι μαλακα θα πεσεισ
Την ειλικρινεια , την ευγενεια και την υπομονη.
Το γεγονός πως δεν είμαι σαν άλλους.....
Δυστυχώς......
Φυσικά την εμφάνιση!Γιατί αυτή είναι το παν!
Θαυμαζω τους θετικους ανθρωπους , και τους αισιοδοξους , που δεν τους πτοει τιποτα .