Τι συμβαινει επιτελους με τα χαπια;
Yo! :P λοιπον συντομα...ειχα στο παρελθόν καποιες κρισεις.διαβασα πολυ γι αυτες κ το ξεπερασα μονη μου.καποια στιγμη ξαναεμφανιστηκαν αυτη τη φορα ομως μ εβγαινε σε ζαλη κ αυτο μ δημιουργησε ενα φοβο λιποθυμιας..κατι π δεν μ συνεβει ποτε..αρχισα ομως να αποφευγω τις εξοδους απ το σπιτι απλα γιατι εβγαινα κ ζαλιζομουν..κανω ψυχοθεραπεία..ο γιατρος μου εχει αφησει σαν παραθυρακι κ την επιλογη για αντικαταθλιπτικα.τα φοβαμαι ομως παρα πολυ.γενικα ειμαι κατα των χαπιων.δεν ειχα ποτε στο παρελθος θεματα με αγχος φοβο κιινωνικη δυσκολια κλπ..ατρομητη.βρισκομουν μονιμα εκτος σπιτιου και πιο κοινωνικος πεθαινεις...παλευω με την αγοραφοβια 10 μηνες τωρα (οταν ηταν στο αρχικο σταδιο το ξεπερασα αλλα μετα εδραιωθηκε) οπως καταλαβαινεταο δεν την πολυπαλευω.1ον θελω να βγαιβω να παω στη σχολη κλπ 2ον δε ψηνομαι να καταληξω ενα αρρωστακι που δε βγαινει απ το σπιτι οποτε αισθανομαι οτι πρεπει να κανω κατι συντομα κ να μην περασει αλλος χρονος...τι γινεται μ αυτα τα χαπια;βοηθανε τα αντικαταθλιπτικα σε τετοια θεματα;οι παρενεργειες ειναι ανεκτες;μια μερα πηρα ενα ηρεμηστικο ζαναξ μισο του 0.25 δηλαδη πηρα 0.12mg και επεσε η διαθεση μου.ενιωθα αργη την αναπνοη μου κ γενικα κατι ξενο μεσα μ.ο γιατρος επιμενει οτι ηταν ιδεα μ...εγω ασφαλως μετα απ αυτο φοβαμαι πιο πολυ γι αντικαταθλιπτικα.θα ηθελα πολυ την αποψη σας και τις εμπειριες σας