Υπαρχουν δυο ειδη ερωτικης ελξης;
Στις συζητησεις με εσας στις προσωπικες μου αναζητησεις ανακαλυψα κατι που μου ειχε φανει ασημαντο τοτε αλλα πρεπει να ειναι το κλειδι οσων λεω.Στις σχεσεις μου οπως σας εχω πει δεν ενοιωσα συναισθηματα για καποια απο τις κοπελες ακομα και μετα απο καποιους μηνες σχεσης απλα μου αρεσαν.Υπηρχαν ομως καποια στιγμη δυο κοπελες που ειχαμε φλερτ λιγων ημερων που οσα ενοιωσα πλησιαζαν πολυ αυτο που λεμε καψουρα ισως και να ειναι καψουρα.Τη μια τη σκεφτομουν για αρκετες μερες ακομα εντονα καθε στιγμη ενω την αλλη κοπελα με μολις δυο μερες φλερτ με μονο μια αγκαλια και μερικα φιλια την σκεφτομουν μερα νυχτα συνεχως για 8 μηνες.Μου κανει εντυπωση πως γινεται σχεσεις αρκετων μηνων και να μην νοιωθω συναισθηματα για αυτες ενω σε αυτες τις δυο κοπελες να με κανουν να αισθανομαι αυτα.Σχηματιζω στο νου μου τα φλερτ με αυτες και η ελξη ηταν ιδια αλλα ενοιωθα πολλα περισσοτερα αισθηματα για αυτες με εκαναν να τα νοιωσω.Υπαρχουν δυο ειδη ελξης;Ενα ειδος που απλα σου αρεσει καποια κοπελα και ενα αλλο ειδος που σου αρεσει αναλογα καποια κοπελα και σε κανει να νοιωθεις συναισθηματα και ας ειναι φλερτ λιγων ημερων;Πως το εξηγειτε αυτο;Πως μπορεις να ξεχωρισεις απο την αρχη αυτα τα ειδη ελξης που μοιαζουν ιδια αλλα στην πραγματικοτητα απεχουν πολυ αφου στο δευτερο ειδος ελξης σου δημιουργει συναισθηματα και τη σκεφτεσαι συνεχως ολη την ωρα απο το πρωι ως το βραδυ καθημερινα;