καλησπερα! θελω να γραψω και εγω τον πονο μου γιατι δεν αντεχω αλλο! με λενε Θαναση,ειμαι 18 χρονων και ειμαι φοιτητης. το θεμα που με απασχολει ειναι κυριως ερωτικο.ειμαι 18 χρονων και ποτε μεχρι τωρα δεν ειχα κοπελα. και αυτο διοτι ειμαι δειλος και δεν μπορω να προσεγγισω καποια που μου αρεσει.θεωρω τον εαυτο μου ασχημο και πιστευω πως δεν αξιζω να εχω μια κοπελα διπλα μου. πιστευω πως οσα χρονια και αν περασουν καμια δεν θα με γυρισει να με κοιταξει.γι αυτο και εγω εχω αποφασισει να αυτοκτονησω γιατι δεν αντεχω αλλο,δεν μπορω!αυτοκτονικες τασεις εχω εδω και τρια χρονια αλλα μερα με τη μερα η κατασταση χειροτερευει.τις προηγουμενες φορες που ειχα στο μυαλο μου την αυτοκτονια ολο κατι με αποθαρρυνε: κατι ο πονος που θα αισθανομουν,κατι ο πονος που θα ενιωθε η μητερα μου οποτε το αφησα. ακομα και στην αυτοκτονια ειμαι δειλος!αλλα οπως προειπα η κατασταση εχει ξεφυγει.δεν θελω να βγω απο το σπιτι,ουτε να συναντησω τους μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου φιλους μου.μεσα στις επομενες μερες θα εγκαταλειψω αυτο τον κοσμο,εχω βρει τον τροπο να πεθανω ανωδυνα.οσον αφορα την οικογενεια μου ζηταω ενα μεγαλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλα κανεις δεν μπορει να βρεθει στη θεση μου!!! ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!