Αλκοολ αυτος ο δολοφονος καταστρεφει την οικογενεια μου και δεν μπορω να κανω κατι!
Καλημερα.
Με λενε τασο.εχω εναν αδερφο μικροτερο και τους γονεις μου.
Ο πατερας μου απο μικρη ηλικια πινει και ετσι ειχε μαθει απο την οικογενεια του
Θυμαμαι παντα απο μικρος που ειμουν να πηγαινω να του αγοραζω κρασι και να πινει αλλα μαλλον επειδη ηταν μικρος σε ηλικια
Δεν το επιανε ουτε τον πειραζε πολυ.εδω και περιπου μια 7ετια πινει πολυ και γινονται φασαριες συνεχεια στο σπιτι.
Ειναι αλκοολικος απο οτι εχω καταλαβει και αυτος δεν το δεχεται και λεει πως ειμαστε τρελοι και οποιος δεν πινει και δεν καπνιζει δεν ειναι αντρας αλλα gay!
Ουτε εγω ουτε ο αδερφος μου πινουμε αλλα δεν ειμαστε gay..
Η μητερα μου εχει προβλημα υγειας και απο το αλκοολ ολο της σπαει τα νευρα μεχρι που πηγε να την χτυπησει.
Ο αδερφος μου μαζι με την μητερα μου ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση γιατι μενουν μαζι στο σπιτι.
Εγω μενω κοντα με την κοπελα μου και συνεχεια εχω το κινητο μου μαζι μην πιει μην τσακωθουν να παω στο σπιτι.
Ο αδερφος μου λογω οικονομικης κρισης μενει με τους γονεις μου,φωναζουν απο το πρωι που τσακωνονται και τον πετανε απο τον υπνο συνεχεια και ειναι συνεχεια μεσα στα νευρα και εχει γινει κλειστος ο αδερφος μου σαν χαρακτηρας,κλεινεται συνεχεια μεσα στο δωματιο με ακουστικα στα αφτια να ακουει μουσικη για να αποδραση απο αυτην την κολαση που ζει.
Τρεμουμε απο μικρα θυμαμαι να μην ερθουν γιορτες και πιει και περιμενουμε να παει να ξαπλωσει για να ηρεμησουμε πως δεν θα παθει κατι.
Ειναι πλεον συνταξιουχος και στην δουλεια που ηταν ολο επιναν με τους συναδελφους(αθανατη ελλαδα)....
Ειναι ολη μερα ο πατερας μου σπιτι και σηκωνεται απο τις 7 το πρωι για καφε και αμεσως μετα κρασι που εχει αφησει λιγο στο μπουκαλι για να παρει την δοση του απι αλκοολ και μετα παει για ψωνια στην αγορα και για να παρει κρασι..μετα επειδη η μητερα μου δεν μπορει λογω υγειας καποιες φορες παει στην κουζινα να μαγειρεψει για να ειναι στην κουζινα που εχει το κρασι στο ψυγειο για να πινει.κανει γενικως δουλειες του σπιτιου για να την ξεκουραζει η προφαση,αλλα κανει τις δουλειες για να ειναι κοντα στο κρασι.
Ολο φωναζει πως δεν εχει λεφτα για πολλα πραγματα αλλα για κρασι και τσιγαρα εχει παντα!!!!
Πολλες φορες εχω δει κρυμενα μπουκαλια κρασι και μπυρες...ακομα και το βραδυ που θα σηκωθει που κοιμαται παει και τραβαει τζουρες απο το μπουκαλι κρασι και παει και ξαναπεφτει για υπνο...οταν βαζει σε ποτηρι να πιει το πινει σφηνακι τωρα εδω και 7 χρονια με αποτελεσμα μεσα σε ουτε μιση ωρα να γινεται ταπα...
Λεει ψεμματα οτι ειπες και βρισκει προφασεις συνεχεια να τσακωνεται μαζι με καποιον απο το σπιτι...
Συνεχεια βρισκει προφασεις για να πινει μια αντε να πιουμε στην χαρα,μετα αντε να πιω στην θλιψη και πολλες δικαιολογιες για να πιει.. Πλεον ο αδερφος μου και η μητερα μου εχουν χαλια ψυχολογικη κατασταση και σπασμενα νευρα ενω ο πατερας μου δεν ξερει γιατι ειναι ετσι και σε καθε φασαρια ολοι στο σπιτι τα εχουμε μαζι του και χτυπαει σε αισθηματικο εκβιασμο πως αφου δεν με θελετε θα φυγω,εχω σκεφτει τι θα κανω η θα πεσω απο το μπαλκονι η θα αυτοκτονησω με το οπλο για να τους εχει εκει κοντα και να τους εκβιαζει...πινει και κολαει και λεει τα ιδια και τα ιδια και σε πεντε λεπτα σε τρελαινει...
Αρνειται πως εχει προβλημα πως πινει οπως ολοι οι αλλοι πως ειναι νορμαλ ολα και εμεις τρελοι.πως δεν τον θελουμε και βρισκουμε προφασεις.μαλιστα μια φορα του ειπα το κρασι η εμενα και διαλεξε το κρασι και συνεχιζει να πινει....
Ο ιδιος σουβο πατερας να προτιμαει το κρασι απο εσενα!!!!
Προσπαθω να βρω μια λυση αλλα δεν ξερω...ειναι ανενδοτος για βοηθεια ουτε τηλεφωνα να παρει αρνειται πως εχει προβλημα.
Περασε ενα προβλημα υγειας αναπνευστικο και πεταξε τα φαρμακα για να πινει.δεν θελει να παει ουτε για αιματολογικες μηπως του κοψουν το αλκοολ...τα χερια του εχουν αρχισει και περνουν ενα μελανο προς μαυρο χρωμα και οταν γινει ταπα γινεται μαυρος στο προσωπο ενω μια περνει μια δεν περνει τα χαπια για την πιεση που εχει η τα πινει σχεδον μαζι με το αλκοολ.
Τι να κανω για να σωσω τον αδερφο μου και την μητερα μου???και πως να τον σωσω τον πατερα μου???
Μενουμε σε επαρχεια....
Το μεγαλυτερο προβλημα στην ζωη μας ειναι αυτο..οταν δεν πινει πολυ σπανια ειναι αλλος ανθρωπος!!!
Σας παρακαλω μια βοηθεια να λυθει αυτο το προβλημα που μας εχει καταστρεψει την οικογενεια και ψυχικη υγεια....