Originally Posted by
joanna22
εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα κοπελα .τωρα ειμαι23 εχω περασει κ εγω απο ιατρικη τελικα δν ηταν αυτο που ηθελα το κανα ψυχαναγκαστικα.τελικα πηγα πολυτεχνειο..τσπα να μην τα πολυλογω και εγω εχασα τους στοχους μου δν μπορουσα χωρις τους ψυχαναγκασμους να κρατηθω απο πουθενα!οπως ακριβως τα λες σαν φτερο στον ανεμο..αλλα εσυ εχεις εντοπισει τι σου συμβαινει απο νωρις ,εγω ημουν τοσο ψυχαναγκαστικη που παιδευα τον εαυτο μ και μολις τωρα καταλαβα τι μ γινεται .και εγω δν ενιωθα οτι ημουν εξυπνη απλα απο πεισμα διαβαα συνεχεια και ειχα μονο αυτο στο μυαλο μ.παντα ημουν αριστη σε ολες τις ταξεις και αν δν ημουν δν ξερω τι θα γινοταν ηταν σκοπος ζωης.δν μπορω να σου εξηγησω γτ θελει ωρα ομως σε νιωθω απολυτα.εγω δεν ηξερα τι μου συνεβαινε οταν ημουν στην ηλικια σου..νομιζα οτι επδ δν μπορουσα πια να κανω ψυχαναγκασμους που με κραταγαν σε μια πορεια ,δεν θα μπορω να κανω τιποτα δν γινοτανε!δεν ειχα τοσο πορωση για το διαβασμα και ΑΝ και ηταν μεχρι τοτε το αποκλειστικο μωενδιαφερον και εδινα τεραστια σημασια πλεον δεν μεπολυενδιεφερε.ισως επδ δν ηταν καταβαθος αυτο που πραγματικα ηθελα η ισως ηταν αλλα παραμελουσα κ αλλα πραγματα που με εκαναν χαρουμενη ολα για αυτο.συμβουλη μου πηγαινε οσο ειναι νωρις σε εναν ψυχολογο γτ αυτο δν φευγει ευκολα το χα εγω και μια συμφοιτητρια μου το ιδιο και ακομη παλευουμε να τελειωσουμε τις σχολες μας.τα χουμε λιγοτα μυαλα στο κεφαλι δν μπορουμε να διαβασουμε κ νομιαμε ημασταν οι μονες..θελει πολλη αναλυση το θεμα.αλλα πηγαινε απο τωρα σε ψυχολογο σιγουρα σε εναν καλο.και τελος πρεπει να ξεκαθαρισεις αν εχεις ιδψ η αν εχεις ιδψ προσωπικοτητα ειναι διαφορετικα πραγματα αν εχεις το πρωτο θελει και φαρμακα οπως θα μαθεις εκλεκτικοι αναστολεις επαναπροσληψης σερετονινης γτ ησερετονινη προκαλει προβλημα.παντως μην αγχωνεεσαι αν κανεις αυτο που θες θα πας καλα.:)