Πειτε τα προσωπικα σας βιωματα,συμβουλεψτε οσα θεωρειτε απαραιτητα και πειτε οσα κρινετε σημαντικα για να εχει καθε ατομο μια καλη σχεση.
Πειτε τα προσωπικα σας βιωματα,συμβουλεψτε οσα θεωρειτε απαραιτητα και πειτε οσα κρινετε σημαντικα για να εχει καθε ατομο μια καλη σχεση.
κοφ' το δουλεμα ρε ιπποτη...
Με ενδιαφερει να βρω την κοπελα που να αγαπιομαστε και να ειμαστε συνεχως μαζι οποτε μιλαω σοβαρα και σας ρωταω τις αποψεις σας για μια ωραια σχεση.
Αφου απαντας που απαντας δωσε καποιες συμβουλες για το θεμα μιας καλης σχεσης.
σου εδωσα πολλες και σου ειπα ακριβως τι πιστευω γι αυτα που ρωτας. για να μην το θυμασαι, σημαινει οτι με γραφεις στα @@ σου.δεν εχω σκοπο να τα ξαναπω.
επιπλεον, αρνουμαι να στα πω εδω γιατι ειναι το πολλοστο θεμα που ανοιγεις για το ιδιο ζητημα και το θεωρω τρολαρισμα.
Μου απαντας σε ενα θεμα μου λεγοντας αλλα απο το νοημα του θα εκτιμουσα να απαντουσες εφοσον εχεις να πεις κατι σχετικο στα οσα λεω.
το "σχετικο" που εχω να πω, ειναι οτι τρολαρεις κατα συστημα.
περιορισου σε ενα συγκεκριμενο θρεντ και ρωτα οτι θελεις και μην το μοιραζεις σε 10 θρεντ για να απανταμε ξανα και ξανα ΚΑΙ ΞΑΝΑ, εφοσον σε απασχολει ενα συγκεκριμενο θεμα.
Ενταξει δωσε μου μερικες βασικες συμβουλες που και πως γνωριζεις καποια κοπελα οταν ειναι αγνωστη ωστε να ειναι μια ωραια σχεση να αγαπιεστε επειδη αυτο με απασχολει και εστιαζω την προσοχη μου οποτε θελω τις γνωμες σας.
τη σχεση την ερωτικη να σου πω δε τη πηρα κ πολυ στα σοβαρα γιατι δε πιστευω οτι ειναι για να τη παρεις στα σοβαρα..το αν το ηθελα δε παιζει καμια σημασια
τη σχεση τη φιλικη δε μπορεσα ποτε να τη διαχειριστω αφου φαινεται να βρισκομουν με καπια ατομα κοντα χωρις να το εκανα επιτηδες απλα εμφανιζοντουσαν ουρανοκατεβατοι απο το πουθενα η διαφορα βρισκεται στο αν πως με πιο τροπο κ που θα συνενοηθουμε αφου μπορει να μη συνενοηθουμε καθουλου η να συνενοηθουμε σε ελαχιστο χρονο αναλογα με το ποσο θα ευνοησουν η συγκυριες αυτο που λεω..αν δεν ευνοησουν μη μποροντας να τους αποφυγω το πολυ πολυ να κανω οτι δε βλεπω..
εγω νομιζω οτι μαλον το μυαλο σου σε τρολαρει γιατι εχει καψει φλατζα κ δε βρισκει ακρη γιατι ανυσιχεις οτι θα μινεις μονος κ δε ξερεις με πιο τροπο να συνενοηθεις με τους αλλους ετσι λες το ιδιο συνεχεια κλπ σου το ειπα κ συ το αποδεχτηκες οτι αργα η γρηγορα θα σε βρει η ιδια αντι να τη ψαχνεις εσυ η να το παιζεις οτι τη ψαχνεις.
Ευχαριστω για τις σημαντικες συμβουλες σου Αλεξανδρε για αυτο το ζητημα που με απασχολει.
καλα μη χαιρεσαι κ παρα πολυ γιατι αφου σε βρει μπορει μετα να ζητησεις ακροαση θεου κ να ανεβασεις κ αλλο θεμα εδω αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια..
Εμενα με ενδιαφερει να βρω την κοπελα που να αγαπιομαστε και να κανουμε μια καλη σχεση ωστε να ειμαστε συνεχως μαζι.
συμφωνω, δεν υπάρχουν οδηγίες εύρεσης της ιδανικής σχέσης. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θέλει διαφορετικά πράγματα σε μια σχέση ,όσες συμβουλές και να σου δώσουμε δεν πρόκειται να βρεις την ιδανική σου κοπέλα μόνο και μόνο από αυτό, αυτά είναι και τυχερά.