Να πω την αμαρτια μου , ολο το σκεφτομαι , 54 ειμαι , ολοι μου λενε , μην μεινω μονος στα γεραματα ...............κι αμα μεινω ? τοσο τρομερο θαναι ? βλεπω τους δικους μου , πλακωνονται τακτικοτατα , αμα δεν πλακωθουν μια μερα , την αλλη θα πλακωθουν εις διπλουν , ειναι ακριβεις ....................απο την αλλη , ειμαι και πολυ δυσκολος , η μια μου ξυνιζει , ειναι και οτι γυμναζομαι καμμια 30αρια χρονια , και εχω κι απαιτησεις , μπολικες ..................εμφανιση κυριως ......αλλα αμα ειναι βουρλο η αλλη .......................θελω και νεα γυναικα , αφου κρατιεμαι καλα , γιατι οχι , ποσο νεα ομως ........................20 χρονια μικροτερη , εμφανισιμη , καλη ειναι , και 23 χρονια , αλλα θα με θελει αυτη ? .............ολες θελουν μικροτερους , αυτο βλεπω , υπαρχουν και αυτες που τους αρεσουν οι μεγαλυτεροι , γκριζοι κροταφοι σου λεει , εμμμ , ειναι κατι . 40αρα δεν θελω , αλλα αμα κρατιεται , ποσο πια να κρατηθει , πρεπει να γυμναζεται απο μωρο , και αδυνατη ναναι .................καλοψυχη , οχι καταπιεση , ουτε εγω καταπιεζω ανθρωπους , σπιτι εχω , δεν μπορω να πω κι οτι περνω ασχημα , ξεγνοιαστος ειμαι , αλλο ομως κατασταση με ιδανικο συντροφο , αποκτα νοημα η ζωη σου ρε παιδι , κανεις κουβεντουλες , κουλ ναναι , να μην ειναι σπαστικη , και θυμωνει , θα ξενερωσω και θα θελω να φυγω ............. ουτε πεθερα θελω , ουτε συγγενεις της , ηρεμος ειμαι , πολυ , αμα μου κανει σπαστικα , η φωναζει , το διαλαμε .....................του εξω ειμαι ,,,,,και ταξιδακια θελω ...........οχι μπουζουκια , τα μισουσα ανεκαθεν , γατουλα θα θελει ? καλα δεν χαλασε κι κοσμος , συνεννοηση και αλληλοσεβασμος γινεται ? γινεται ...............κι αμα στην πορεια δειξει αλλον χαρακτηρα ? εκει μεγαλε , την πατησες ...........................αυτα ειναι τα μεγαλα διλημματα της ζωης , θα μου πατησει και το ποδι στην εκκλησια ..............εκει θα γινω Αντωνακης , και μην τον ειδατε .