Εχω γραψει σε αλλο τοπικ σχετικα με το προβλημα μου, τωρα αντιμετωπιζω καποιο αλλο προβλημα μεσω αυτου.
Για να υπενθυμισω λιγο τα γεγονοτα πριν κανα 6μηνο με ζωρισε η κοπελα μου μετα απο 5 χρονια σχεσης και ο λογος ηταν οτι βαρεθηκε καο αλλες αηδιες δικαιολογιες που ολοι πολυ ξερουμε λενε οταν εχουν χεσμενη την φωλια τους. Το προβλημα που διμιουργητε πλεον ειναι οτι με την αδερφη μου συνομιληκες ηταν φιλες γενικα θα ελεγα τα λεγανε αρκετα. Μετα τον χωρισμο μου φυσικα η αδερφξ μου πηρε το μερος μου γιατι μου λεει να σε χωρισει απο ενα μηνυμα και δεν το αξιζες αυτο και λοιπα τα οποια ειναι αληθεια δεν εχω κανει τιποτα κακο απεναντι της και αυτη με χωρισε απο ενα μηνυμα και χωρις δικαιολογια.
Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που δυναντιομαστε αλλαζει δρομο η κανει οτι δεν με ειδε και λοιπα..
Πριν λιγο καιρο εμαθα οτι με πουστικους τροπους αρχιζει και πλησιαζει την αδερφη μου και το παιζει καλη και βλεπω οτι σιγα σιγα βγαινουν τα λενε και μαλιστα μετα απο εντονο καυγα με την αδερφη μου πηρε και το μερος της γιατι μου ειπε οτι απλα της τελειωσες και οτι πλεον πρεπει να ξεκολησω απο την κακια μου γιαυτην την κοπελα ... Παμε καλα ρε παιδια 2 μηνες στο νοσκομειο ψυχολογικα κατεστραμενος μετα ακονα μεχρι τωρα δεν μπορω να συγχωρεσω αυτο που μου εκανε αυτη η κοπελα καθε μερα σπιτι μου γνωριμιες με τους γονεις και γενικα πολυ σοβαρα πραγματα μεχρι που ξαφνικα με ενα μηνυμα τα εσβησε ολα και παει να βγει και απο πανω τωρα...
Ρε παιδια πειτε εγω ειμαι λαθος γιατι παω να τρελαθω νομιζω οτι με τρωει η αδικια μεχρι και απο το ιδιο το αιμα μου...
Τελικα εφοσον εδειξε ποια ειναι με κοροιδεψε και εμενα και την οικογενεια μου θα επρεπε η αδερφη μου να της μιλαει ;