Αγχωδης διαταραχη με σωματικα συμπτωματα
Καλησπερα.Ηθελα να μοιραστω αυτο που ζω δυο χρονια τωρα.Ημουν εθισμενος στο αλκοολ αρκετα χρονια και ειχα και παθολογικη ζηλεια στην σχεση μου που κρατησε 3.5 χρονια.Μετα απο τον χωρισμο ξεκινησε αυτο το ασχημο πραγμα.Οκ η στεναχωρια και οτι με πηρε απο κατω.Τα σωματικα συπτωματα ομως ειναι παρα πολλα απο μουδιασματα στο κεφαλι μεχρι και τα χερια.Εσωτερικο τρεμουλο στα χερια.εμβοες στα αυτια.Ακομα και τωρα νιωθω περιεργα με το περιβαλλον μου.Μια αισθηση σαν να μην βρισκομαι στην πραγματικοτητα.Κρισεις πανικου ειχα 1 χρονο καθε μερα.Συνεχεια μου ερχοντε σκεψεις γεματες τρομο κ φοβο για κατι που εχει γινει η και φανταστικο ακομα και με ταραζει.Ολο αυτο το διαστημα ομως ειμαι δραστηριος και ζω την ζωη κανονικα.Εκανα ολες τις εξετασεις και ειναι καθαρες απο παθολογια.Ο ψυχιατρος μου εχει δωσει καθε βραδυ 1 entact 10mg και ενα seroquel 25 mg.Μετα απο 1.5 χρονο φαρμακευτικη αγωγη τα σωματικα συμπτωματα ομως ειναι απο την ωρα που ξυπναω μεχρι την ωρα που θα κοιμηθω το βραδυ και καποιες φορες ειναι πολυ εντονα επειτα απο καποιες σκεψεις αγχους που ερχοντε απροσκλητεςκαι καμια φορα λογο κουρασης απο τα συπτωματα ερχετε και καταθλιψη.Δεν θα επρεπε να εχουν υποχωρησει εφοσον ακολουθω την θεραπεια κατα γραμμα και δεν πινω αλκοολ??Θελω μια συμβουλη απο καποιον που γνωριζει για τα σωματικα συπτωματα που περιγραφω.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.Αγγελος