τυπική συμπεριφορά γιατρού ή κάτι άλλο;
καλησπέρα. προχτές πήγα στο γυναικολόγο μου. στην αρχή ξεκινήσαμε με τις τυπικές ερωτήσεις όπως κάθε φορά κ μετά πήγαμε μέσα για τις εξετάσεις. εκεί μου έπισασε την κουβέντα όπως πάντα κ όταν του είπα ότι σκέφτομαι μόλις πάρω το πτυχίο μου σκέφτομαι να φύγω σταμάτησε ότι έκανε κ με κοίταξε με απορία κ με ρώτησε αν σκοπεύω να μείνω μόνιμα εκεί κ αν ναι με ρώτησε αν θα με ξαναδεί κ μου είπε πως δεν γίνεται πριν φύγω να περάσω να με δει. μέχρι εκεί όλα καλά. έτυχε κ εχω 2 μεγάλες μελανιές στα πόδια (η μια είναι κάτω από το δεξί γόνταο κ η άλλη κοντά στην ευαίσθητη περιοχή. όταν τις είδε μου χαϊδεψε τα πόδια σε εκείνο το σημείο κ συνέχισε λέγοντας μου να προσέχω. στη συνέχεια γύρισε πάλι το θέμα στην αποχώριση μου από την αθήνα κ μου είπε να τους προσέχω τους άντρες εκεί γιατί δεν είναι κ πολύ καλά παιδιά κ μετά με ρώτησε αν όμως κάνω σχέση μέχρι τότε τι θα κάνω; θα φύγω μόνημα; όταν μου έκανε τον υπέρηχο μου πέταξε ότι είμαι πανέμοφρη μέσα έξω κ εγώ κοκκίνισα. όταν τελειώσαμε τις εξετάσεις μέχρι να μπορέσω να κατέβω (είχε ανεβάσει την καρέκλα ψηλα΄για να μπορεί να δει) μου κρατούσε κ μου ψιλο χάιδευε τις γάμπες. το συζήτησα με την γιαγιά μου κ μια φίλη μου κ μου είπαν ότι μου την έπεφτε κανονικότατα αλλά το βρίσκω λίγο τραβιγμένο. ποια είναι η γνωμη σας; ο γιατρός είναι περίπου 35 κ εγώ είμαι 23.