Ψυχοθεραπεία-επισκέψεις-ειδικοί κλπ:βαριέστε καθόλου;
Το γράφω εδώ γιατί πιστεύω ότι με τη συγκεκριμένη πάθηση σχετίζεται η διάθεση που αναφέρω στον τίτλο.
Εγώ έχω επισκεφτεί στο παρελθόν ειδικούς, δεν συνέχισα για πολύ καιρό και από τότε που σταμάτησα υποτίθεται ότι ψάχνω, αλλά στην αναζήτηση μένω.Ουσιαστικά, η αναζήτηση έχει γίνει αυτοσκοπός...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βαριέμαι, βαριέμαι να λέω πράγματα για όσα έχουν συμβεί και να προσέχω στο 50λεπτο να πω όσα πρέπει, βαριέμαι να περιμένω να δω αν μου κάνει άλλος ένας ειδικός, βαριέμαι να πηγαινοέρχομαι γιατί δεν είναι και στη γειτονιά μου και επίσης μου κακοφαίνεται να ακουμπάω, είτε μένω ικανοποιημένος είτε όχι, ένα 50 άρι στην καλύτερη περίπτωση.
Πολλά βαριέμαι πέσανε αλλά εκφράζω ακριβώς αυτό, ότι δεν υπάρχει διάθεση να ψάξω ποιός μου κάνει και ποιος όχι (αν μπορώ,γιατί πολλοί είναι Πυθίες στα βιογραφικά τους), να πάω και και να κρίνω ύστερα. και όλο αυτό τροφοδοτείται από τις προηγούμενες ψιλο-αρνητικές εμπειρίες, ότι δύσκολο να πετύχεις σωστό ειδικό.Οι περισσότεροι με το καλημέρα σου δίνουν από δύο φάρμακα αρκετών μγ (..και βλέπουμε). Δεν θα τους μάθω τη δουλειά τους,αλλά δεν πιστεύω στη λύση με φάρμακα και μόνο.
περισσότερο εξομολογητικό τόνο έχει το ποστ, αλλά εσείς παρόμοιες περιπτώσεις πώς τις αντιμετωπίζετε; τι σας δίνει ώθηση να επισκεφθείτε; ότι δεν πάει άλλο θα μου πείτε. Ή μήπως είστε τυχεροί και βρήκατε γρήγορα καλούς ειδικούς;