οικογενειακες συγκρουσεις
Καλησπερα! ειμαι καινουρια στο φορουμ και θα ηθελα την συμβουλη σας .. Τον αλλον μηνα κλεινω τα 18..Προσφατα γνωρισα στους γονεις μου το αγορι που ειναι 24 χρονων! Ομως απο εκεινη την ημερα κι επειτα ξεκινησαν οι συγκρουσεις..Οι γονεις μου αρχισαν να μου κανουν ελεγχο για τα παντα , να με βριζουν , να βριζουν το αγορι μου (τον αποκαλουν μ@λ@κ@ και π**στη) και συνεχως να λενε πως θα ζησω μαζι του αφου παιρνει μονο 500 ευρω μισθο.Δεν εχει στον ηλιο μοιρα λενε συνεχως κι οτι δεν εχει γνωσεις..εγω φετος δινω πανελληνιες , ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο ..μου λενε οτι δεν θα καταφερω να περασω πουθενα κι οτι η αιτια θα ειναι ο φιλος μου (παντα ημουν σχετικα μετρια προς καλη μαθητρια αφου οι βαθμοι μου ηταν παντα γυρω στο 16 με 17).πιστευω πως δεν πρεπει να εχουν παραπονο απο τις σχολικες μου επιδοσεις , οτι ξενη γλωσσα κι να εδωσα πηρα το πτυχιο της με καλο βαθμο παντα.. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κανουν ολα αυτα..Εχω φτασει σε σημειο να θελω να φυγω απο το σπιτι.. Ο πατερας μου ειναι υπερβολικος και συνεχως μου λεει οτι ο φιλος μου με κοροιδευει και για αυτο με γνωρισε στους γονεις του κτλ. Γενικως λεει πραγματα που δεν στεκουν , οτι θελει να του φαει την περιουσια κι οτι θα φτασει μεχρι και στο σημειο να του ζητησει ο φιλος μου χρηματα. Ξερω πως το αγορι μου ποτε δεν θα ζητουσε κατι τετοιο ..Και πολυ απλα οι γονεις μου τον κρινουν ενω τον εχουν δει τρεις με τεσσερες φορες,, οι εντασεις κι οι συυγκρουσεις ειναι καθημερινες και ποτέ δεν ξεκινανε απο εμενα , παντοτε και συνεχεια λενε για αυτον χωρις να εχουν αποδειξεις , βγαζοντας πραγματα απο την φαντασια τους! Πως μπορω να το διαχειριστω?? σας ευχαριστω ολους..