Originally Posted by
Macgyver
Θελω ναναφερθω στο εχατως προκυψαν θεμα , της Ρεας . Δεν ξερω αν δικαιως η αδικως εξεδιωχθη απο το φορουμ , αλλα θελω να εκφρασω την αντιθεση μου , στον διορισμο μελων ως μοντς . Οπως η betelgeuse και η mriya . Mε την δευτερη δεν εχει προκυψει κατι , μεταξυ εμου και αυτης , αλλα με την Μπετελ , εχει , εφαγα 4 ποντους για το τιποτα , και ειμαι δικαιος , διοτι θεωρω οτι την εποχη που καυγαδιζα με διαφορα μελη , ο Αεον δικαιως μουριξε 6 ποιντς , απειλησα μελη . . Θεωρω οτι δεν εχουν την πειρα , οπως εχει ο Κηπ , η ο Αεον , να αξιολογησουν μια κατασταση . Αμα συνεχιστει η κατασταση αυτη , με μαθητευομενους μαγους , μοντς , θαποχωρησω κι εγω , ηδη εχουν αποχωρησει πολλα αξιολογα μελη . Εχει παψει το φορουμ ναχει ενδιαφεροντα μελη , οπως προ ετους . Εχει καταντησει βαρετο . Βριθει απο νεοφερτα μελη , οχι ικκανα να ανοιξουν μια κουβεντα .
Ανοιγω θεματα , μπας και σαλεψει κατι , αλλα τιποτα . Ακρα του ταφου σιγη .
Προτιμω λιγους μοντς και εμπειρους , οπως τους 2 προαναφερομενους , παρα πολλους , και ασχετους . Αλλωστε το φορουμ εχει ησυχασει , αρκουν οι παλαιοι μοντς .