απεχθανομαι το +99% των ανθρωπων
Παίδες, δεν ξέρω αν είμαι μπερδεμένος, ή απλά έχω δίκιο και δεν ταιριαζω με τον κόσμο, αλλά ακούστε...
Το 2013, αφου τελείωσα το λύκειο, μετά το καλοκαίρι εψαχνα δουλειά, οπότε βρήκα ως καφετζής σε μια καφετέρια. Δούλεψα για ενάμιση χρόνο και μετά έφυγα για να μπω στρατό (μπήκα Μάρτιο 2015, απολύθηκα πριν ένα μήνα). Ξαφνικά με κάνει add στο facebook μια που ερχόταν συχνά εκεί που δουλευα (φοιτήτρια στο δίπλα κτήριο από εκεί που δουλευα) και αφού πέρασε καμία βδομάδα από τότε που με πρόσθεσε στο facebook, αρχίζει να μου μιλάει. Φυσικά δεν με ενόχλησε, οπότε συζητησαμε κανονικα, αλλά εφόσον δεν την ξέρω σαν άνθρωπο δεν μου δημιουργήθηκε το ενδιαφέρον να ανοίγω συνέχεια συζητήσεις και να κάνω προσπάθειες να τη γνωρίσω καλύτερα κ.λπ.
Είμαι άπειρος σε θέματα σχέσεων, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν μου την έπεφτε, αλλά νομίζω ήταν ξεκάθαρο. Αυτό με έκανε να απομακρυνθω πολυ ρε 'σεις...και έτσι βλέπω σχεδόν όλο τον κόσμο γιατί όλοι έτσι αποδεικνύουν ότι είναι...
"Ωπ, εκείνος ο ομορφος καφετζής που δούλευε παλιά εδώ, τον βρήκα στο facebook, θα τον κάνω add...ας του μιλήσω...του την πεφτω γιατί είναι ωραίος, και δεν ανταποκρίνεται...συνεχιζω μέχρι να κρινω οτι είμαι ενοχλητική και μετά άμα δεν ανταποκρίνεται, δεν του ξαναμιλαω..."
Δηλαδή αν είμαι κωλοπαιδο; ή αν ήμουν άσχημος και καλό παιδί, δεν θα με πλησίαζε...δεν είναι άδικο και σε κάνει να μην τους θες τους ανθρώπους γύρω σου; ...Εγώ προσωπικά ή πρώτη κριτικη που θα κάνω σε κάποιον/κάποια, θα είναι από κάτι που θα πει ή από μια αντίδραση...εκεί βλέπεις εσωτερικά τον άλλον...το θεωρώ πιο αληθινό...αλλιώς, έτσι όπως έκανε αυτή, είναι σαν να ψάχνει μια όμορφη σάρκα να "περάσει καλά"... αντικείμενοποίηση του ανθρώπου δηλαδή....με ενοχλεί πολύ αυτό το στιλ " α, είσαι ωραίος, θα προσπαθήσω πολύ να σε γνωρίσω και μακάρι να είσαι καλός....είσαι χαλιας, περνάς απαρατήρητος, και αν κανείς προσπάθεια να με πλησιάσει, ίσως σου δώσω ευκαιρία να με γνωρίσεις, αναλόγως τα κέφια μου...
Ωχ, είναι τόσες πολλές οι σκέψεις που ακόμα και το άρθρο μου είναι μπερδεμένο, σορρυ...αν θέλετε μοιραστείτε μαζί μου τις απόψεις σας πάνω στο θέμα...